PDA

Zobacz pełną wersję : lotka Noblesse i znak zapytania ??

fazer1985
10-07-07, 11:45
Dorwalem w koncu taka lotke i teraz mam dylemat jak ja pomalowac, czy w kolor nadwozia czyli na czerwono czy moze na grafitowo ewentualnie na czarny pół mat troszke to dziwny dylemat ale auto jest juz u lakiernika i nie wiem co robic z loteczką :( jestem ciekaw wszych opini chociaz powiem ze sklaniam sie w strone czarnego lub grafitu ale moze mnie cos ruszy :)

raMMzes
10-07-07, 12:05
Czarna wygląda ok na samochodzie o praktycznie dowolnym kolorze nadwozia (sam taką mam w zielonym :P ). Pomalowana na pewno wygląda ciekawiej, ale to zależy w jakim stylu robisz auto.

fazer1985
10-07-07, 12:45
Czy ja Ciebie przypadkiem nie widzialem gdzies w okolicach AR Szczecin lub polibudy na Zolnierskiej ?? :) bo widzialem jakis czas temu taka zielona z czarnym spojlerkiem:) wiec powoli utwierdzam sie w moim wyborze :) chociaz ta lotka Spoona na naszym forum za 300 zika brzmi smacznie to i tak nie mial bym co zrobic z ta moja wiec moze cos pokombinuje i troszke ja przedluze i podwine do gory i na czarno polakieruje :) a co do stylu to powoli w strone JDM :afro:

raMMzes
10-07-07, 13:05
O proszę - nie zauważyłem, że kolega ze Sz-na :aloha: Korzystając z okazji - zapraszam na spotkanie w tą środę, więcej na forum regionalnym.

Lotka z forum będzie z tego co się orientuję imitacją spoona, więc tak jak pisałem - zależy co chcesz zrobić z autem. Jeśli coś w kierunku jdm, to faktycznie a la spoon może się okazać lepszym wyborem :)

Jeśli lubisz się bawić, kup lotke z noblesse, jest metalowa, więc da się ją w jakimś stopniu kształtować :)

Chaoz
10-07-07, 13:38
fazer1985, no to pewnie widziales nas 2 ;)
raMMzes, ja mam wersje noblesse i z tego co sie orientuje jeszcze dzisiaj rano lotka byla plastikowa :D no chyba ze czagos nie wiem ;)
a co do koloru to ja mam w kolore nadwozia [tahitian green jak raMMzes] i wyglada calkiem przyjemnie. Jesli jednak zdecydujesz sie na metal rammzesowy to zostaw czarna albo nawet polmat daj, bedzie kozak :D

fazer1985
10-07-07, 14:56
No Panowie :) lakiernik przekonal mnie do czerwonego ;) troszke z nia posmigam a jak sie znudzi to odsprzedam i kupie niby Spoona albo przemaluje swoja na czarny :afro: co do srody to brzmi smacznie tylko ze moja Hanka bedzie gotowa dopiero w przyszlym tygodniu... :( :) bo troszke musze ja ogarnac po stluczce pod Uczelnia :(

Chaoz
10-07-07, 14:58
fazer1985, zawsze mozesz kogos od podwozke poprosic, zaden problem ;) i bierz jak jak najszybciej na spociszcze bo chce obejrzec efekt lakierowania :D

fazer1985
11-07-07, 09:30
Na nastepnym spocie bede na 100 bo dzis robie do pozna :( a Hanka jest tylko miejscowo lakierowana (maska, zderzak przod tył, nadkola przednie) ale od razu postanowilem odświeżyć sobie caly lakier polerką :) efekty zobaczysz na nastepnym spocie :) sam jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie panu magikowi :D