Zobacz pełną wersję : Gdzie przyciemnić szyby za rozsądną cenę
sztefa1982
09-07-07, 18:03
Chciałabym przyciemnić szybki w Civic 96. Poszukuję dobrego sprawdzonego punktu w okolicach Katowic
sztefa1982
09-07-07, 18:28
No raczej do Jaworzna trafię he he pewnie, że może być :)
Maciek Jasieczko: 698767933
a jakby ktos z wlkp szukal to mam sprawdzonemiejsce w pozku... za 290zl 5 szybek i pasek na przedniej...a wykonane całkiem profi..pozdrawiam!!!
sztefa1982
09-07-07, 21:25
Maciek Jasieczko: 698767933
a cosik więcej info o tym punkcie zanim zadzwonię?
chłopak młody, robi u siebie w garażu, ma pełne próbniki kolorów folii. Montaż ok, folie wysokiej jakości. Na pewno nie warto przyciemniać tam gdzie używają produktów CHRL... :/
a pod warszawa i okolica? :D w takiej cenie i taki zestaw co napisal Aquarius :D:D
http://www.przyciemnianie.pl/html/kontakt.html
dawno sie nie widziałęm z chłopakami , ale było tanio i skutecznie :)
a w okolicach inowrocławia??
http://www.przyciemnianie.pl/html/kontakt.html
dawno sie nie widziałęm z chłopakami , ale było tanio i skutecznie :)
dzwoniłem przed chwilą i za mojego cifa krzyknęli 500 pln za 5 szyb ...
www.galeriatonow.pl
450 pln ...
Na podkarpackim 200zł 5 szyb full profi, dobra folia, świetna dbałość o szczegóły itp. Oczywiście w garazu po pracy. Polecam !! Jakby co to pw.
a jakby ktos z wlkp szukal to mam sprawdzonemiejsce w pozku... za 290zl 5 szybek i pasek na przedniej...a wykonane całkiem profi..pozdrawiam!!!
a gdzie to jest ? to moze sie skuze, ale bez paska na przedniej szybie :aloha:
kenny napisał/a:
www.galeriatonow.pl
450 pln ...
Ale beka - zanim do nich zadzwonilem napisalem im maila - dzisiaj przyszla odpowiedz ze chca 550. To ja im na to ze może zejdziemy do 400 skoro maja taka elastycznosc cenowa ... a on mi na to ze trzeba sie umawiac z p. rafałem a nie Handlowcami audio. Tylko ze wlasnie dzwonilem pod numer pod napisem PRZYCIEMNIANIE SZYB nazwisko i numer pana Rafała ... ciekawe czy mi jeszcze odpisza. Koniec OT - nie zna nikt nic taniej w Wawie ale zeby bylo ok ? Jakby zeszlo do 400 to moze bym jeszcze jakos to przezyl ...
no wlasnie w Warszawie jakies chore ceny maja. Dlatego ja biore dziewczyne, umowie sie w ktoryms z polcanych zakladow w Lodzi albo lublinie i zrobie sobie wycieczke. Nawet wliczajac koszt benzyny, to chociaz wyrwe sie na 1 dzien a dodatkowo niedam zarobic cwaniaka co chca 2x wiecej.
Niestety im wieksze miasto tym wiekszy koszt. W Rzeszowie tez chcieli 550 za komplet, a w innej firmie 450 za tylne + tylne bocznee :bicie: A pod Przemyślem 200 pln :d
a gdzie to jest ? to moze sie skuze, ale bez paska na przedniej szybie :aloha:
wiesz co ja mam nr do kolesia i ona na miejsce dojezdza jak masz garaż. A jak nie masz to do kostrzyna lecisz. Za pasek bierze 20 zl wiec 270 i masz ogarniete.. nr tel:
Dariusz 696 857 238
Panowie czy ktoś może mi napisać gdzie w Trojmieście mogę sobie przyciemnić szybki?? Chodziloby mi o tylna i dwie boczne tez tylne:) w mojej hondzie.... Bede wdzieczny za wszystkie namiary...pozdrawiam Kamil
a w Krakowie lub okolicach?
tanio i dobrze :)
dołączam się do pytania z tym, że Olsztyn/Szczytno jak bede na wakacjach i bedzie coś to moge tam zrobic bo fakt, że w Wawie to chore ceny (jak nic w tamtych okolicach nie polecicie to kumpla przetestuje jak robi bo narazie literki naklejał i reklamy na busy :)
P.S. jaki kolorek polecacie do srebrnej Hani coupe VI gen ?? Czarne ostro na tył i leciutkie na przednie ?? może ktoś ma jakieś foto takiej konfiguracji ??:)
:hinczyk:
panowie ja znalazlem kolesia co przyciemnia szyby podobno bardzo fachowo od dawna, kolo mial ost zamowienie od VW i oklejal ponad 100 aut, po znajomosci ugadalem sie na 200 za 5 szyb, na dniach jestem umowiony wiec po wszystkim sie pochwale co i jak i w razie czzego jakies namiary.
Rozumim że okolice poznania ? gdzie dokładnie ? bo mogłoby się okazać że z dojazdem z warszwy mi wyjdzie taniej niż na miejscu ;) żart, ale może będę gdzieś w okolicy to by się załatwiło sprawę.
no od poz to ok 40 km czekam na wolny termin, ale jak bede to sie wszystkiego dowiem i napisze co i jak
A jak to w końcu jest z przednimi bocznymi szybami? Można przyciemnić czy nie? Słyszalem, że tylko tylne mozna ale widze tu piszecie że 5 szt. przyciemnianie czyli przednie też można?
the.ghost.dog
08-08-07, 17:41
nie można wg. przepisów musi być 180 stopni pola widzenia kierowcy...mozesz na swoja odpowiedzialnosc
nie mozna przednich bocznych, noł rizik noł fan :aloha:
ja polecam chłopaków z Sungard Radom za 300 zł masz zrobione 5 szyb ja przyciemniałem w Civicu 4D nr 601 509 269. Pełen profesjonalizm Polecam
chlopaki a gdzie moge przyciemnic w Gdansku szybki trzy tylne??
tehCleaner
11-08-07, 06:34
można, ale folią która przyciemnia max30%
a tak z ciekawości, dostajecie homologacje gdy przyciemniacie 5 szyb?
pozdro.
można, ale folią która przyciemnia max30%
a tak z ciekawości, dostajecie homologacje gdy przyciemniacie 5 szyb?
pozdro.
A to ciekawe jak czysta biała folia przyklejona do przednich bocznych szyb już nie dopuszcza szyb do ruchu. Mam tester w pracy i tak naprawdę już fabryczna szyba po około 10 latach jest na granicy a czasem nawet nowa.
tehCleaner
11-08-07, 18:35
pisząc tego posta opierałem sie na wiedzy ojca(który jest diagnostą samochodowym) oraz ludzi w profesionalnym zakładzie przyciemniającym szyby. Chociaz od przyszłego roku mam sie cos pozmieniac w przepisach ponoć...
pozdrawiam
jak sie chcecie rozwodzic co do tego ile mozna przyciemnic szyby to od tego jest inny temat :/ wystarczy uzyc :szukaj:
:ban:
tehCleaner, przestań siać zamęt tylko najpierw poczytaj przepisy :bicie:
Szyby seryjnie są już lekko przyciemnione, wiec jakakolwiek folia przyciemniająca kwalifikuje się do odebrania dowodu. A z tymi wszystkimi homologacjami to zapraszam Cie do najbliższego patrolu drogówki :aloha:
ja polecam chłopaków z Sungard Radom za 300 zł masz zrobione 5 szyb ja przyciemniałem w Civicu 4D nr 601 509 269. Pełen profesjonalizm Polecam
Dawno to robiłeś ? nic nie odchodzi ? ile czasu trwało przyciemnianie ... ? Radom nie jest tak daleko .... ;)
Jakąś gwarancję dają ?
Szyby seryjnie są już lekko przyciemnione, wiec jakakolwiek folia przyciemniająca kwalifikuje się do odebrania dowodu. A z tymi wszystkimi homologacjami to zapraszam Cie do najbliższego patrolu drogówki :aloha:
A dokładnie przenia szyba 75% przepuszczalności a przednie boczne 70% taka jest dopuszczalna norma.
A dokładnie przenia szyba 75% przepuszczalności a przednie boczne 70% taka jest dopuszczalna norma.
Fabrycznie szyby własnie maja chyba już cos kolo 90-80% wiec robiąc cokolwiek jest równoznaczne z zabraniem dowodu...bylo duzo na ten temat...poczytaj chłopie.. :szukaj: chociaz zdarzały sie auta ktore miały fabrycznie szyby ciemniejsze (corsa na 100lecie opla wychodzila w pełnym wyposażeniu i z ciemniejszymi szybkami, moja sąsiadka miała taką i psy nie raz jak ja zatrzymali to próbowali skrobać i sprawdzać czy to nie folia ale dowodu ani razu nie zabrali...bo fabrycznie tak..)
Może ktoś zna specjalistów z Lublina i okolic ??
Wrocław, Wałbrzych, Świdnica? :P
Szukam firmy(okolice katowic) ktora zrobi mi na sungardzie 5 szybek w civic hb za ok 300!!
[ Dodano: Sob 01 Wrz, 2007 ]
Ostatnio nawet myslelem zeby samemu przyciemnic, ale nitk nie chce napisac gdzie mozna zakupic folie sungard...