Zobacz pełną wersję : Problem - jedna strona wyzej druga nizej... 6 gen
Mam takie pytanko. Czy ktos spotkał sie moze z tm ze jedna strona samochodu jest niżej niż druga. U mnie tak własnie jest. Zmieniłem niedawno spręzyny na nowe sportowe i poźniej okazało sie ze strona pasażera jest nizej o niecały centymetr od drugiej. Spręzyny sa dobrze założone bo byłem dwa razy w warsztacie i to sprawdzili. Mam podejrzenia dlaczego tak jest ale nie chce sygerować. Moze macie jakies pomysły. Bede wdzięczny.
ja tam mam a na 100% nie mialem dzwonu ale sprezyny mam uciete i nie do konca rowno jak sie okazalo.
ale Sielka ma nowe sportowe, wiec raczej dzwoneczek
No i chyba mamy odpowiedz. Ja tez uwazam ze to dlatego ze była rozbita i to własnie ta strona. Nie ja zrobilem tego dzwona wiec tylko podejrzewam. A skoro i Wy tak uważacie to tylko potwierdza moje podejrzenia. Dzieki.
A ja tylko dla scislosci przypomne o regulaminie - jak nadajemy tytuly watkow...
jinjet pewnie też miałeś dzwona i nie chcesz się przyznać :))
wystarczy że jedno koło będzie z centymetr niżej/wyżej, a siądzie cała strona.
ja tak mialem u sibie - okazalo sie ze jedna z poduszek miala dosc - tzn byla wybita
albo jak ktos pisze dzwonek i swietna robota henia ......
Mozliwe tez, że to juz wywalone "Cukierki"
Pozatym w 6 Gen jak i w 5 Gen. niektorych to norma... Było napoprzednim forum o tym...
jinjet pewnie też miałeś dzwona i nie chcesz się przyznać :))
ja nie z tych, gdybym mial dzwona to bym sie przyznal a ze mam auto od salonu to wiem ze bite nie bylo, no moze raz kopniete w przyplywie zlosci, ale na 100% przyczyna sa u mnei uciete sprezyny.
Miałem krzywo w Civie 3D '99. Lewa strona siedziała niżej, dzwona żadnego nie miał. Powodem było raczej to że był jeżdżony najczęściej w pojedynkę i tylko lewa strona była obciążana.