PDA

Zobacz pełną wersję : umieram juz od tego pomocy!!!

marian12
05-07-07, 02:33
Witam wszystkich posiadam cive V 94
sledze forum allegro juz od 2 dni non stop i glowa mi peka,mianowicie planuje zakup zestaw glosnikow na przod,dystanse,radio.Wczesniej mialem radio sony wzmacniacz magnata nie pamietam jaki model i orginalne głośniki z przodu,nawet gralo ale glowa bola po jakims czasie soniak sie spalil i po muzie ale wzmachol i sub zostal...Czytajac forum najlepszym rozwiazaniem dla mnie jest zakup zestawu glosnikow helix lub hertz modele dsk(hertz) i helix dark blue (to chyba nowsza wersja nie wiem czy lepsza).....Radjo jakie wybralem na poczatku to byl kenwwodkdc w3037a lecz dzisiaj doszedlem do wniosku ze lepiej mi bedzie odpowiadal pioneer deh3900 wziualnie lepszy a w srodku podobny tak mi sie wydaje bo to ta sama klasa(poprawcie jak sie myle)ogolnie to jestem otwarty i prosze o pomoc ,zalezy mi na czasie bo planuje zjazd do polski i chce miec na gotowo ,chce zakupic wszystko przez neta i kolega elektronik mi to ma zamontowac prosze o pomoc i z gory dziekuje.Mariusz

emg
05-07-07, 08:27
bardziej lekarz potrzebny jak umierasz i glowa Ci pęka

havok
05-07-07, 08:30
marian12, czyli już masz wszystko dobrane. Teraz tylko kupować. Dodatkowo oczywiście wygłuszyć (gdybyś do tej pory jeszcze tego nie robił).

wieshaq
05-07-07, 08:43
http://www.grupa-wroclaw.pl/2005/forum/viewtopic.php?t=2582 tu masz z wroclawia glosniki od ziomka