Zobacz pełną wersję : honda civic coupe ej2 92-95 immobilizer
witam potrzebuje pomocy w sprawie immobilizera, chciałbym wiedzieć co trzeba zrobić aby ominąć fabryczne immo , komputer P06 i P28
obawiam się że nie jest to fabryczne immo
witam potrzebuje pomocy w sprawie immobilizera, chciałbym wiedzieć co trzeba zrobić aby ominąć fabryczne immo , komputer P06 i P28 Pojechać do elektryka niech wyrzuci to ustrojstwo:cool:, chyba, że sam potrafisz. Swego czasu mój miewał humory więc tak zrobiłem i mam spokój. W prawie dwudziestoletnim aucie zabezpieczenie w postaci działającego zamka w zupełności wystarczy, a z alarmem to hohoho. Tak jak napisał Chipsy2 immo raczej dołożone przez kogoś.
Przypuszczam ze zrobiłbym to sam tylko nie wiem od czego zacząć czy wymotować cale immo ,i czy nie jest w jakiś sposób połączane z komputerem i stacyjka ??
mozesz napisać co zrobiłeś i jak ? miałeś immo na pastylce ?
odlaczalem wszystko co mozliwe od immo wyciaglem cala puszke instalacje podlaczylem pod kosci ktore wypiolem z immo i odpalilem
piotreek23
23-11-13, 16:56
W prawie dwudziestoletnim aucie zabezpieczenie w postaci działającego zamka w zupełności wystarczy, a z alarmem to hohoho.
Kto kradnie 20 letnie auto? Na części?? dla papierów?? chyba tylko gównożernia co by se pojeździć...a tutaj immo+alarm lepiej zablokuje niż zamek.
VaTi Pro-Tec
12-05-14, 13:27
Jak mas się doinwestowane auto, to głównie na części...
Ps ile może kosztować założenie takiego dodatkowego odcięcia na ukryty przełącznik??