Zobacz pełną wersję : centralny zamek w hondzie V gen.
Witam mam dwa pytanka:
1. Czy jesli mam centralny zamek w swojej hondzie V gen 3 drzwiową to czy drzwi kierowcy posiadają siłownik czy otwierane sa mechanicznie za pomoca kluczyka?
2. Gdzie znajduje się sterownik( moduł od centralnego zamka) w hondzie?
Pytam bo zamowilem dzis z allegro moduł z pilotami scyzorykami i niewiem czy bede mial problem z montażem czy nie. Szukałem podobnych tematów, owszem są, ale nie dowiedzialem sie z nich nic konkretnego. Z gory dzieki za odpowiedzi;-)
czy drzwi kierowcy posiadają siłownik czy otwierane sa mechanicznie za pomoca kluczyka?
I jedno i drugie.
Gdzie znajduje się sterownik( moduł od centralnego zamka) w hondzie?
Szukaj w okolicy bezpieczników- najlepiej aby zrobił to fachowiec
Podepnie moduł i wszystko powinno grać.
rozumiem, czyli nie bede musial dokupowac juz siłownika? jesli moduł bedzie pasował to chyba sam moglbym go podpiąć czy lepiej nie kombinowac?
rozumiem, czyli nie bede musial dokupowac juz siłownika? jesli moduł bedzie pasował to chyba sam moglbym go podpiąć czy lepiej nie kombinowac?
jak masz smykałke to podepniesz sam :) albo pod moduł albo nawet pod kable wychodzące z lewych drzwi bo tam jest główny siłownik :)
czy drzwi kierowcy posiadają siłownik czy otwierane sa mechanicznie za pomoca kluczyka?
I jedno i drugie.
Gdzie znajduje się sterownik( moduł od centralnego zamka) w hondzie?
Szukaj w okolicy bezpieczników- najlepiej aby zrobił to fachowiec
Podepnie moduł i wszystko powinno grać.
:bicie:
nie ma siłownika w drzwiach kierowcy, trzeba go dołożyć, było o tym trzeba tylko poszukać
a moduł od centrala znajduje się w drzwiach kierowcy pod tapicerką takie zielone pudełeczko
nie ma siłownika w drzwiach kierowcy, trzeba go dołożyć
U mnie był :d
Sławek, centralkę też miałeś przy bezpiecznikach? :D
Przykro mi ale ten Twój centralny to na oryginał nie wygląda :]
...no chyba że masz fabrycznie otwierany z pilota to mogłeś mieć siłownik.
moduł od centrala znajduje się w drzwiach kierowcy pod tapicerką takie zielone pudełeczko
u mnie bylo http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=32049 czarne z wielka biala naklejka, a szukaj nie w okolicach bezpiecznikow albo poloz sie pod kierownicwa i praktycznie pod samymi zegarami od strony drzwi
[ Dodano: Wto 03 Lip, 2007 ]
a to ze jest na sprzedaz jest nadal aktualne, cena 30 zł
.no chyba że masz fabrycznie otwierany z pilota to mogłeś mieć siłownik
Albo poprzedni właściciel dołożył
centralkę też miałeś przy bezpiecznikach? :D
Śmiej się, niżej masz przykład że mam rację ;) Może ktoś kiedyś to zmieniał, ale w mojej poprzedniej civic tam była :agent:
pod samymi zegarami od strony drzwi
A wie ktos moze który bezpiecznik jest od centralki ?? Bo nie mam rozpiski bezpieczników :(
http://www.oscar.md4.pl/download/bezpieczniki_HC93.jpg
pełna rozpiska jak by trzeba bylo komuś
przydatna rzecz dla osób nie znających angielskiego :)
Napewno paru osobą się przyda