Zobacz pełną wersję : Duże spalanie gazu Honda Civic 1.5 vtec
Wiatm mam taki problem a mianowicie posiadam od niedawna Honde Civic 1.5 vtec .I coś mi nie pasuje bo spalanie gazu w trasie wynosi 11 litrów jest to gaz sekwencja proszę o małą odp co może być czy one tak palą Pozdrawiam kokos58
zdecydowanie za dużo tego pali, jedz na regulacje do gazownika, podłączy pod kompa i ustawi jak należy.
słuchaj rooter666 właśnie byłem na ustawieniu gazu już dłuższy czas temu i nie chce tam więcej jechać paliła mi wcześniej 10 litrów i nie było różnicy czy w mieście czy w trasie a teraz na trasie mi 11 litrów wyszło a powiedzieli że powinno się zmniejszyć
Witam!
Ja też mam taką haneczke jak Twoja i niestety muszę Cie zmartwić coś jej dolega...:( moja pali 7,5 lpg a benzyn 6l. Może coś z sondą? To może być przyczyna jej nadmiernego apetytu
jak sprawdzić tą sondę to jutro bym zabrał się już do roboty Pozdrawiam
ale nie koniecznie możesz mieć podłączony gaz do sondy że być podłączony do tps"a
jeśli nie wyskakuje ci check engine na benzynie to raczej z sondą nić nie jest
kokos58 jak nie chcesz do tego gaziora to poszukaj dobrego gazownika w swojej mieścinie i jedz tam na regulację. jak jesteś z wawy i masz staga to ja mam kabel i mogę ci spokojnie pomóc tę instalację wyregulować.