Zobacz pełną wersję : kierunki usdm
witam was:) ktoś wie jak z kierunków europejskich zrobic usdm? konkretnie mam usdm kierunki ale nie mam pojecia jak ogarnać zeby palila sie obrysówka z postojówkami a kierunek osobno. podejrzewam ze byly podobne tematy ale nie moge znalesc a jak widze to tylko dotyczace amberow. help:)
Oprawka i żarówka dwuwłóknowa, mniejszą moc podpinasz pod postojowe (możesz zrobić dodatkowy wyłącznik do nich), a większą normalnie pod kierunek.
a jak nie mam oprawek to jest to mozliwe? albo skad wziac oprawki?
Kupić, ktoś w dziale sprzedam wystawiał ostatnio dwie sztuki.
a gdzie kupiliście żarówki dwuwłóknowe? Bo ja kupiłem na allegro po 3.50 szt. i bardzo różnią się od pozostałych(za ciemny pomarańcz). Widzę że są też po 16 zł szt. może te?
@Maskunt - z tego co rozumiem, to kolega nie szuka rozwiązania do robienia usdmów na europejskim kierunku, tylko przerobienia wiązki, żeby zapalić oryginalną obrysówkę w kierunku usdm (chociaż pierwsze zdanie może być mylące).
Co do tego… potrzebna Ci druga oprawka do obrysówek (różni się od tych kierunków z błotników) musisz szukać w dziale giełda, ew. popytać tu i ówdzie.
jedz na szrot i może znajdą CI pasujące oprawki, później oprawki podpinasz pod kable od postojówek i wszystko pięknie świeci
Bo ja kupiłem na allegro po 3.50 szt. i bardzo różnią się od pozostałych(za ciemny pomarańcz)
może kupiłeś czerwone( które też są dwuwłóknowe )
może kupiłeś czerwone( które też są dwuwłóknowe )
nie no pomarańczowe, ale są dużo ciemniejsze od pozostałych i wyglądają jakby były ręcznie malowane...
Kupię te po 16 może te będą dobre
Kupię te po 16
za sztukę?! nie przesada? ja na szybkiego bez specjalnego szukania właśnie znalazłem na allegro takie po 6, 8 lub 7 zł
znalazłem na allegro takie po 6, 8 lub 7 zł
hmm... a może wyślesz mi linka jakiegoś bo ja jakoś nie widzę takich....
hmm... a może wyślesz mi linka jakiegoś bo ja jakoś nie widzę takich....
jednak już znalazłem, ale cz będzie to taki ładny pomarańcz jak oryginał?...
ale cz będzie to taki ładny pomarańcz jak oryginał?...
raczej będzie to taki sam jak jedno włóknowe pomarańczowe, majątek to nie kosztuję więc zoabczysz
oks kupuję. Wielkie dzięki;) <piwo>