Zobacz pełną wersję : EM2 podgrzewane fotele
witam,
mam pytanie. W puszce z bezpiecznikami mam bezpiecznik od podgrzewanych foteli, ale nigdzie nie znalazłem przycisku do ich podgrzania. Proszę o info gdzie taki przycisk się znajduje i czy każde EM2 ze skórzaną tapicerką posiada podgrzewane fotele. Ewentualnie jak sprawdzić czy dany model posiada taka opcję.
z góry dzięki za info
a wogole posiada ? nie slyszalem zeby ktos mowil ze ma podgrzewane fotele w em2. chociaz kto wie :)
na forum jest apre emek z podgrewanymi fotelami... kwestia tylko czy sa maty grzewcze pod skora czy nie...
Marcin_T tego nie wiem, jeszcze nie sprawdzałem bo to świeży nabytek :) dlatego też poszukuje przycisku który mógłby to uruchamiac, chce najpierw to sprawdzic zanim zaczne wyjmować fotele
ja mam grzane fotele. wlaczniki sa dwa do prawego i lewego fotela, znajduja sie w tunelu miedzy lewarkiem biegow a recznym, po srodku :)
ok, zatem sprawa jasna nie mam wlacznikow, zatem podgrzewanych foteli tez nie.
A czy instalacja mat grzewczych to czasochlonne i kosztowne przedsiewziecie? Ciekawe czy trzeba prowadzic cala elektryke czy jest doprowadzona?
u mnie jest to samo jest bezpiecznik a nie ma podgrzewanych foteli :/ niestety w zime skora zimna ;/ a mate grzewcze widzialem na allegro po 100 jedna z wlacznikami ciekawe sam mysle nad zamontowaniem :D
Kurak91 najwazniejsze żeby w nadchodzącym sezonie klima działała o matach zdąży się pomyśleć przed zimą.
no wiem wiem chodzi klima jak narazie aby nic nie zawiodlo ;p pozdro