PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie montowac car audio w Bydgoszczy??

pepis2007
27-06-07, 18:50
Witam,gdzie Waszym zdaniem najlepiej montowac sprzet w Bydgoszczy?? Moze wiecie ile kosztuje montaz wzmacniacza, skrzynki oraz jaki jest koszt wygluszenia pary drzwi-orientacyjnie(samochod to mazda MX-3)

uboat
27-06-07, 22:30
S-audio na Szwederowie - ul. Sępia chyba, maxcaraudio podobno nie za ciekawie

BRACIA
28-06-07, 00:21
Saudio

Adres: ul. Żwirki i Wigury 35a BYDGOSZCZ
(wjazd od ulicy Jaskółczej)

Telefon: 505-27-77-70
Mail: saudio@saudio.pl

barman
28-06-07, 17:54
maxcaraudio podobno nie za ciekawie heh wiem coś o tym. Robiłem tam i może wrogowi bym polecił, ale nikomu z HCKP. Doradztwo dno (wcisnęli mi radio, które miało miec bluetooth, a okazało się po montażu, że niestety niema ale można dołożyc - jedyne 400) żenada. Podczas montażu porysowali i poodłamywali mi mocowania tapicerki. Aktualnie jestem w trakcie szukania fachowca który naprawiłby zniszczenia.
Potwierdzam zdanie Braci z Garażu jedynie Saudio. Prawdziwy fachowiec i miłośnik. Szkoda, że dowiedziałem się o nim dopiero po fakcie.

pepis2007
28-06-07, 22:43
Wielkie dzieki dobrze wiedziec,bo chcialem jechac do maxcaraudio:) a jak tam z cenami w saudio??

BRACIA
29-06-07, 02:09
Wielkie dzieki dobrze wiedziec,bo chcialem jechac do maxcaraudio:) a jak tam z cenami w saudio??
Powiedz ze polecili ten warsztacik chlopaki z GaRaż-u :) , napewno sie ugadasz :)

DarekKlos
18-08-15, 15:44
Sporo widzę na forach na temat S-audio, ale zastanawiałam się właśnie nad założeniem CA, a usłyszałem też od znajomego o Euro car Audio i sie zastanawiam który warsztat lepszy. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym drugim?