Zobacz pełn± wersję : Modułó zaplonowy czy czujniki w aparacie ?
A wiec od dluzszego czasu walcze z nierowna praca silnika mojej Hondy teraz mam mozliwosc wymiany calego aparatu zaplonowego tyle ze bez modulu zaplonowego mysle ze przeloze ten modul ktory teraz jest w moim aparacie ale co do tego mam pytanie po czym poznal bym ze modul zaplonowy jest zepsuty bo nie mam pewnosci czy ten z mojego aparatu jest dobry czy tez nie.
skolopendra
27-06-07, 17:34
po czym poznal bym
zapewne działać nie będzie
było już wielokrotnie pisane o nierównej pracy silnika
temat jest trochę zawiły
poczytaj wiec sobie :agent:
i użyj opcji
:szukaj:
A wiec od dluzszego czasu walcze z nierowna praca silnika mojej Hondy teraz mam mozliwosc wymiany calego aparatu zaplonowego tyle ze bez modulu zaplonowego mysle ze przeloze ten modul ktory teraz jest w moim aparacie ale co do tego mam pytanie po czym poznal bym ze modul zaplonowy jest zepsuty bo nie mam pewnosci czy ten z mojego aparatu jest dobry czy tez nie.
Cze¶ć .
Nic ciekawego nie znajdziesz w tym temacie . Po za oczywi¶cie podpowiedziami aby¶ użył opcji szukał ( strasznie denerwój±ce , s± same pytania na takie tematy nigdzie odpowiedzi !!!) d15b2 to ma poprostu tak mi sie wydaje jak±¶ wadę fabryczn± i nikt sie jeszcze nie znalazł m±dry kto by wiedział co mu jest ja swojego mam już poprostu dosyć powymieniałem wszystko co naszym sympatykom i mi przyszło do głowy i dalej nic . Zaczynam sie zastanawiać nad jak±¶ zmian± tylko jeszcze nie wiem czy silnika czy auta na inn± firmę :/ Życzę powodzenia
Skolopendra doczytaj moje pytanie bo cos chyba zobaczyles ze jest o nierownej pracy silnika i od razu napisales SZUKAJ ... to irytujace .... Kurcze tylko piszecie szukaj i szukaj wiem ze bylo 10000 razy bo sam czesto pisalem w tych postach jednak zawsze wszyscy pisza to samo ... a ja zadalem konkretne pytania i jak zawsze pisze tu tylko SZUKAJ ps. tez wlasnie rozkminilem ze d15b2 ma cos ze soba od samej fabryki... moze po wakacjach wyloze troche na b18c :)
prosze jeszcze powiedzcie mi czy aparat zaplonowy podejdzie do d15b2 z d13b2??
:aloha: nowy moduł i wszytko ok :aloha: