Zobacz pełną wersję : civic AERODECK - BRAK PRZECIWMGIELNEGO TYLNIEGO
witajcie - jestem od 4 dni uzytkownikiem hani civic aerodeck - i od razu zauwazylem ze nie mam tylniego swiatla przeciwmgielnego - przycisk na desce z lewej strony taki zespolony z przednimi halogenami dziala tak: przednie halogeny dzialaja: przycisk mniejszy wlaczajac go zostaje wcisniety i potm normaklnie sie go wyciska - przycisk wiekszy przy wlcisineciu od razu odbija i nie zostaje wcisniety -efekt nie ma przeciwmgielnych tylnich - nawet nie wiem w której czesci lampy maja byc i ile ich ma byc? dwa ? jedno? ohh pomocy bo wysiadam... hania jest ok !!! kombi dla rodzinki nabylem przesiadlem sie z Primery 99... na hanie 98...
z przyciskiem jest wszystko ok, proponuje sprawdzić zarówkę
niewiem jak jest w kombiakach ale w 5 d jest to żarówka na samej górze od strony kierowcy i przeciwmgielne jest na 100% tylko jedno
Witaj zeuss,
Tak jak pisze Krzysiek, przycisk sie naciska i wraca do poczatkowego polozenia - wtedy zapala sie przeciwmgielne tylne (ale musza byc wlaczone swiatla mijania!). Wylaczyc mozesz przyciskiem lub po prostu gaszac swiatla.
Pzdr.
dzis zobacze moze zarówka? koledzy ciesze sie ze wasze forum z szybkoscia odpowiedzi jest serio szybciutenkie - dzieki wielkie - bo myslalem ze mam przycisk zjechany...
Przycisk ok 99% żarówka, także bez paniki. Przeciwmgielne jest tylko po lewej stronie.
ehh bezpiecznik.... hihi ale fart
iscie arcytrudny temat nic tylko do opisania na forum... sorry ale rozwalaja mnie pytania odnosnie zarowek, bezpiecznikow i swiatel, przeciez to mozna samemu najpierw sprawdzic a nie zapychac miejsce na forum :p
iscie arcytrudny temat nic tylko do opisania na forum... sorry ale rozwalaja mnie pytania odnosnie zarowek, bezpiecznikow i swiatel, przeciez to mozna samemu najpierw sprawdzic a nie zapychac miejsce na forum :p
co racja to racja :/
SPUTNIK1957
01-07-07, 14:05
Zapytać to mozna zawsze - po to jest forum :L: z tym że do takich mniej istotnych spraw to autor tematu powinien ustawić termin istnienia wątku, druga też sprawa jest taka że niema to jak samemu rozwiazać problem - zaleta to to że się poruszyło szare komórki i satysfakcja że to się samemu zrobiło - wczoraj własnie niewiedziałem jak zdiąc zagłówki z przednich foteli - niema tam żadnych zatrzasków jak na tylnych ale podumałem i wydumałem :) i jestem zadowolony że wpadłem na to sam ;)
Chodzi o to ze gdyby ruszylo sie glowa i lapskami i wykazalo zaradnoscia to mozna samemu dojsc do rozwiazania - nie dziala przeciwmgielne - sprawdzic zarowke - sprawdzic bezpiecznik - sprawdzic styki i gniazdka - i dopiero pisac na forum. Logiczne nieprawdaz? :)