Zobacz pełną wersję : Nawiew
Grzesieklodz
26-06-07, 20:59
szukałem ale nic nie znalazlem :/
mianowicie nawet jak ustawie na zimne powietrze to i tak leci cieple :/ wiecie jaka moze byc przyczyna
dzieki za pomoc
to chyba z lekka normalne ze skoro temp. sa wysokie to i tak bedzie cieplo, nie masz klimy przeciez
Grzesieklodz
26-06-07, 21:58
ale nawet wieczorkiem leci cieple a w fiescie jak jechalem w trasie np to wialo zimne a tu cieple leci ;/
Chyba tak jest bo w V gen dużo ludzi tak ma ze mną włącznie.
sprawdź dźwignię między nogami pasażera a środkową konsolą. Chodzi mi dokładnie o cięgno które porusza linka od regulacji temperatury. Ja swojego czasu wymiękałem bo ciągle było chłodne zamiast gorącego powietrza. Przejrzałem wszelakie przewody od układu chłodzenia itp i nic. dopiero się okazało że linka prowadząca od regulatora na konsoli nawiewu do tego "cięgna" była lekko zagięta i nie dało się ustawić na maksymalną temperaturę. Proponuję zdjąć linkę od dołu i ręcznie ustawić zimne.... jak nie pomoże to trzeba szukać dalej...
marf, dokladnie tak jak mowisz. U mnie tez jak jesc cieplo na dworze to nie leci zimne powietrze, ale jak sie dobrze rozpedze to wije chlodem :) Wiec chyba V gen tak ma.