Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : kompletowanie amorkow do weiteca

Feniks
23-06-07, 20:30
moze zaczne od tego ze ostatnio zauwazylem podczas malych robot ze mam peknieta sprezyne, caly zwoj strzelil aleo dziwo tak sie wszystko ulozylo ze powoli mozna jezdzic, (wiem ze niebezpiecznie ale do pracy trzeba dojechac, a dwa dopiero czekam na springi i mechanika) . Na szybciora psprawdzalem rozniaste sklepy na internecie i wybor padl na weiteca -40mm no coz moze nie jest to eibach czy h&r ale pprostu najzwyczajniej mnie nie stac na nic innego a zakladajac ze amorki mi siada w niedlugim czasie bede musial jeszcze kupic jakis komplecik. i tu dwa pytania do was
1. Jak sie sprawuja weiteci u was bo wiem ze troche ludzi ma je zalozone
2. jakie amorki pozniej kupic do tego tylko zeby nie byly bardzo drogie, pprostu ma to ze soba wspolgrac, cenowo i osiagami :) jesli mozna prosic to odrazu ceny amorkow ktore polecacie do tych sprezynek

GrzechuLSi
23-06-07, 22:25
ja mam weiteci i do tego amory gt cupline o skroconym skooku chyba 25mm i razem sprawuja sie naprawde cudnie jestem zadowolony z tego kompletu

komplet amorow 600zl jakos z allegro
pzdr

-Brzoza-
24-06-07, 09:32
Witam!!!
Podepne się do tematu: co myslicie o takim zestawie?

http://allegro.pl/item205647857_amortyzatory_sport_honda_civic_91_95 _gt_cupline.html

http://allegro.pl/item207329840__jamex_sprezyny_obnizajace_honda_civ ic.html

Proszę o opinie ew. jakiew¶ inne propozycje.
Z góry dzieki :)

Łukasz

Feniks
24-06-07, 15:17
dzieki GrzechuLSi, widzialem te amroki o skroconym skoku, moze firma nie jest za super ale jak sobiechwalisz to dobra opinia, moglbys jeszcze napisac ile czasu juz masz zalozony ten zestaw, i ile czasu ukladaly sie sprezynki, czy odrazu siadly czy moze po czasie i jak to wogle wygladalo.
Prosze o dalsze wypowiedzi w temacie :hinczyk:

GrzechuLSi
24-06-07, 15:45
niecaly miesiac jezdze ale nic sie nieukladalo odrazu sadla tak jak siasc powinna, chociaz przyznam ze chcialbym zeby dupcia bardziej usiadla :) ale z czasem byc moze ze zmienie tyl takze na 60mm oczywiscie wieteca