Zobacz pełną wersję : końcówki drążka i sworzeń jakie warto kupić???
mam dylemat bo mam twarde zawieszenie i nie wiem jakie mam kupić końcówki drążka i sworznie które są dobre i wytrzymałe na naszych polskich dziurawych drogach? myślę nad JDM np.
http://moto.allegro.pl/koncowka-drazka-ctr-honda-civic-crx-rover-400-l-i2190490048.html
http://moto.allegro.pl/koncowka-drazka-honda-civic-prawa-i2182048417.html
chyba że są jakieś lepsze?
:confused:
Haparts.pl - powstaje ich nowa strona, więc aktualna jest mało czytelna. Wszystko co potrzebujesz mają od ręki i wysyłka często tego samego dnia, jak rano zadzwonisz. I dobre ceny - ja tam się cały czas zaopatrzam i na pewno dostawcy części nie zmienię. I poproś w Haparts o części firmy 555, chyba że sami coś innego polecą ;)
A ja gdzieś czytałem, ze akurat drążki 555 nie są najlepsze bo szybko rdzewieją, ale czy to prawda to musi się ktoś inny wypowiedzieć.
555
ja mam i jestem bardzo zadowolony wytrzymują kary zadawane na kjs.
A ja gdzieś czytałem, ze akurat drążki 555 nie są najlepsze bo szybko rdzewieją, ale czy to prawda to musi się ktoś inny wypowiedzieć.
Nic takiego sie nie dzieje, sam uzywam, sprzedaje i jest bardziej niz ok.
Przezywaja moje KZK, KJS, katowanie po miescie itp, zeby byly jakos pordzewiale tez nie zauwazylem :)
555 rdzewieją to fakt :) mam u siebie ;) jedną końcówkę....., yamato też rdzewieje, mam łącznik stab.
Polecam jak wyżej 555 (ewentualnie sworznie górne Yamato, bo 555 robi całe wahacze).
Końcówki drążków 555 rdzewieją ale tylko powierzchownie. Jeśli przy montażu da się na gwint smar miedziowy, to nie ma problemu. No chyba, że koś jest estetą to może sobie od razu nowe porządnie pomalować i dopiero zakładać ;)
Rdzewieją.... To są niegroźne naloty.
No to wiem tera, że jak będę zmieniał końcówki to wezmę jednak 555.
Polecam jak wyżej 555 (ewentualnie sworznie górne Yamato, bo 555 robi całe wahacze).
same sworznie górne 555 też idzie dostać :cool: sam takie kupiłem nie tak dawno.
tak jak pisał woPo
555
OEM
Yamato