Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Civic VI hb, fotele.

kwiatu
03-03-12, 00:04
Siema, planuje zakup swojego VI w hb :)
jako że środek mi średnio pasuje, moim zdaniem troche zostaje w tyle jeśli chodzi o obecne normy, chciałbym wsadzić coś wygodniejszego... mianowicie myślałem o fotelach tego typu:
http://allegro.pl/honda-civic-type-s-2007-2011-fotel-fotele-komplet-i2158022380.html
myślicie że jest opcja wpasowania całego kompletu, wiadomo troszkę rzeźby, ale efekt może być wart zachodu... chociaż te fotele to chyba angliki ?

Maskunt
03-03-12, 10:00
Ostrożnie z tą aukcją " Na aukcji licytujesz tasiemkę do poduszki kierowcy. Pozostałe rzeczy na osobnych aukcjiach." Poza tym temat foteli był na forum poruszany wielokrotnie, wystarczy poszukać. Myślę, że nie warto się rzeźbić z tymi fotelami. Jak tanio to preluda VI gen, jak drożej i lepiej to recaro.

nyndz
03-03-12, 16:22
Fotele z Type Sa sa wygodne, zalozenie ich w EJ9 nie jest wiekszym problemem niz reszty wkladanych czyli recaro czy tych z Type R. Kup same fotele jak chcesz za ludzkie pieniadze, tylna kanapa i tak nie podejdzie wiec sproboj wynegocjowac dobra cene za same stolki. Ja polecam, sam ekperyment mialem bo fotele z WRX'a u siebie przez jakis czas. Pamietaj tylko ze te sa duzo ciezsze, bo maja poduszki.