Zobacz pełną wersję : EU7 centralny zamek - problem
Witam wszystkich!
Mam problem z centralnym, działa tylko na drzwi kierowcy i na bagażnik. Z pilota i kluczyka tak samo. Hania ma tak od kiedy ją kupiłem więc nie wiem jakie były wcześniejsze objawy. Od czego zacząć ? Rozbierać boczki i sprawdzać siłowniki?
civic EU7 2001r
Krzysztof1969
02-03-12, 18:42
Trzeba chyba sprawdzić czy na siłowniki przychodzi napięcie w momencie zamykania. A później dopiero siłowniki. Trochę dziwne że 3 drzwi miałoby uszkodzone siłowniki?
Trochę dziwne że 3 drzwi miałoby uszkodzone siłowniki?
Wcale nie dziwne, możliwe w tym modelu.
Witam wszystkich!
Mam problem z centralnym, działa tylko na drzwi kierowcy i na bagażnik. Z pilota i kluczyka tak samo. Hania ma tak od kiedy ją kupiłem więc nie wiem jakie były wcześniejsze objawy. Od czego zacząć ? Rozbierać boczki i sprawdzać siłowniki?
civic EU7 2001r
Mam dokładnie to samo, tylko jeszcze za to sie nie zabierałem, auto to civic EP3 2002r
Jak rozwiazesz to daj znac, zebym wiedział co robic :p
To jak, miał już ktoś taki problem u siebie i go rozwiązał? co było przyczyną, bo nie chce mi sie rozbierać pół auta, bo nie mam szczęścia i zaraz coś połamie :D
forum też Ci się nie chce czytać, a wszystko na ten temat już jest napisane w faq