Zobacz pełn± wersję : Tuning optyczny civic coupe 96-00
Poszukuje zderzaka do hondy civic coupe z 99r
Czy kto¶ zna jak±¶ stronę na której mogę znaleĽć "TUNINGOWE" zderzaki do civic coupe 99r
od dłuższego czasu szukam i nigdzie nie moge znaleĽć tylnego zderzaka:(
nie wiem czy od zwykłego sedana podejdzie mi ale raczej nie:(
mam założony kompletny zestaw ale miałem stłuczkę i ucierpiał tylni zderzak... a z racji ze miałem go juz długi czas a nie widze ofert np na allegro... kieruje pro¶bę do was:) POZDRAWIAM
Zderzaki od sedana będ± pasować do coupe, jednak... zostaw te "tuningowe" w spokoju, kup oryginalne i dokup dokładki. Będzie się prezentowało o wiele lepiej :)
prawde prawi :p
super zderzaki z parapetem i super siatexem s± fe
Bede mial na sprzedaz tylny zderzak z dokladka (bo wymieniam na poliftowy).
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Możecie mi podesłać jakie¶ linki? a na 100% pasuje z sedanka do coupe?
masz jaies fotki
jak zapewne widzicie na zdjeciu kolegi, ma on "Tjuningowe" zderzaki i progi wiec zapewne chce kupic taki tjuningowy i na tyl. bo troche idiotycznie bedzie to wygladalo jak od przodu bedzie NFS a z tylu seria....
W końcu koleżanka czy kolega? :p
Namawiamy, aby zmienił(a) na oba seryjne ;)
jak zapewne widzicie na zdjeciu kolegi, ma on "Tjuningowe" zderzaki i progi wiec zapewne chce kupic taki tjuningowy i na tyl. bo troche idiotycznie bedzie to wygladalo jak od przodu bedzie NFS a z tylu seria....
dokładnie poszukuje do szoguna zderzaka:P era NFS i szybkich i wscieklych miała wpływ na wyglad tego auta. dodam ze to auto mojej dzewczyny i jej sie podoba włókno i laminat;o
sorry ale musze
JAK MOZNA TAK SKRZYWDZIC CUPEJE MASAKRA
sorry ale musze
JAK MOZNA TAK SKRZYWDZIC CUPEJE MASAKRA
napisał człowiek który stuningował sobie tico bo włożył do niego gaz...
szukam zderzaków na tył z laminatu włókna czy sie wam podoba czy nie... chce dołozyc do hanki troche kasy a seria mnie nie kreci. tuning ale bez przesady cos z umirem
sa gusta i gusciki ,wypowiedzialem swoje zdanie i mam do tego prawo
nie widzialas mojej qupety wiec sie nie wypowiadaj
mnie tez seria nie kreci ale niedluga ja tu opisze to wtedy pogadamy
Ty opisz swoja to sama zobaczysz ze brniesz w zla strone
pozdro