PDA

Zobacz pełną wersję : Jak wymienić spalone żarówki??

paprotka
24-02-12, 23:19
Czy ktoś może mi powedzieć,tak krok po kroku jak mam rozebrać kokpit żeby wymienić podświetlenie zegarów, w nocy nie widzę ile jade:p

Starstruck
24-02-12, 23:22
Dwie śrubki na górze ramki, potem wyciągasz ramkę i masz cztery śrubki: dwie na górze/z boku, dwie na dole/zboku. Wysuwasz zegary, wciągasz kostki i już :). Koleżanka przywitała się w odpowiednim dziale?

long_r
25-02-12, 00:20
jaki model civica? bo rozne metody rozkrecania deski w zaleznosci od rocznika

kjmuszek
25-02-12, 00:44
Najpierw przydało by się przywitać w odpowiednim dziale :) A kolejnym krokiem , napisanie o jakim aucie rozmawiamy.

giancardi
25-02-12, 01:24
Tylko na dole ramki są jeszcze dwa zaczepy. Nikt nigdy o nich nie mówi, nie wiem może tylko ja jestem na tyle niezręczny, że musiałem je urwać. :| Co prawda ich funkcja jest szczątkowa no ale lepiej nie psuć. ;P

subbug
25-02-12, 03:03
Dziewczyno! Nocą to patrz na drogę a nie ile jedziesz :D

ViPeR
09-06-12, 11:50
Witam odświeżam temat mianowicie chcę podświetlić zegary na niebiesko i proszę o pomoc jak pokolei zdjąć wszystko itp bo nie ukrywam zielony jestem do takich prac.

Model: Civic 1.5 KAT. rok 1994

Przy okazji pomagaliście mi we wczesniejszych postach kupić hondkę ale okazyjnie wyrwałem obecna od rodziny później wstawię kilka zdjęć i oczywiście kilka pytań ale narazie pytanie o podświetlenie zegarów.

Peace d(o_o)b

luchuma
09-06-12, 12:12
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?8925-Wymiana-o%B6wietlenia-w-konsoli-nawiewu-V-gen&highlight=jakie+zarowki

szukajka nie boli ;]