Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czasem teoria różni się od praktyki, jak jest na prawdę

ukman
17-06-07, 00:13
Nie wiem jak zadać to pytanie żebyście mnie dobrze zrozumieli.

Miałem Honde Civic Coupe 1.5 LSi Vgen 1995 rok. I teraz mam zamiar kupić Civica Coupe 1.6 LS VIgen. z 1998 roku.

I teraz pytanie. który z nim jest... nie wiem... zwinniejszy... Który ma lepsze przyspieszenie, na krótkie sprinty... np. od 0-60 km/h który będzie raczej więcej palił, który ogólnie jest mocniejszy i ma lepszego kopa?

dzięki za opinie i pozdrawiam.

pHiZzz
17-06-07, 13:49
Powiem ci tak mialem oba auta i jezeli chodzi o sprint do 60mph to 5gen delikatnie zwinniejszy
co do elastycznosci to 6gen troche lepiej sie spisywal z racji kilku nm wiecej
a jezeli chodzi o spalanie to u mnie bylo bardzo podobne 8l w miescie ponad 7 na trasie,
oba auta mialem seryjne ale musze przyznac ze 6genem jakos specjalnie lepiej mi sie nie jezdzilo :aloha:

Bono
19-06-07, 14:47
6 gen w qpe jest cięższa i zwykły y8 nie pojedzie lepiej od b7, dozbieraj i kup troche lepsze y8 .

pzdr.

4est
19-06-07, 16:05
6 gen w qpe jest cięższa i zwykły y8 nie pojedzie lepiej od b7, dozbieraj i kup troche lepsze y8 .

pzdr.

myślisz chyba o y7, bo y8 raczej pojedzie lepiej lub podobnie

pHiZzz
21-06-07, 15:06

pzdr.

myślisz chyba o y7, bo y8 raczej pojedzie lepiej lub podobnie

y8 napewno pojedzie lepiej od b7 oczywiscie mowa o seryjnych autach bo pod mody y8 why not ? ;)