Zobacz pełn± wersję : Oponki zimowe
wlasnie sie szykuję do kupienia oponek ziomowych do swojego ciffa na 13'' zelazn± felgę.
Co mi polecicie? Jakies konkretne gumy? Jakies sklepy internetowe?
cos takiego np:
http://www.opony.com/producent1.asp?link=&ID=36474&producent=Nokian&model=Hakkapellitta%20NRW
ktos na takim jezdzil?
móglbym ci sprzedac uzywane '14 i do tego felgi alu od CRXa :-)
raczej doradzic to nic szczegónego nie moge, jezdzilem na róznych i nie nazekalem na zadne ;)
oby nie fulda... montero jak sie nie myle :D
jeszcze gdy jezdzilem saxo bylem w to na zime przyodziany i.. na wodzie lekkie nacisniecie hamulca konczylo sie baczkiem. Trzymania na mokrym 0!! przez duzeeeeee 0.
wiec tylko nie fuldy :D
oby nie fulda... montero jak sie nie myle :D
jeszcze gdy jezdzilem saxo bylem w to na zime przyodziany i.. na wodzie lekkie nacisniecie hamulca konczylo sie baczkiem. Trzymania na mokrym 0!! przez duzeeeeee 0.
wiec tylko nie fuldy :D
no kurcze a fuldy na lato s± całkiem sympatyczne :)
ja juz 2 sezon jezdze na michelinach alpinach i sa super w zakretach prawie jak na ykohamach na 17" :twisted:
teraz juz powoli mi sie koncza 2 przednei wiec chce kupic toyo tez zimowe S cos tam :wink:
i sobie potestuje zobaczymy niestety na naokieanie nie jezdizlem nigdy wiec nie wiem
Lio, ile chcesz za ten komplecik, ile ma sezonów i bieżnika i dlaczego tak drogo :D ?
podobno najlepsza guma z tych tanich jest teraz barum polaris. komplet 14 kosztowal chyba 760 pln, wiec 13 beda zupelnie za darmo ;) ktoras opona byla lepszxa w hamowaniu na suchym, w pozostalych kategoriach chyba wygrywala
A to nie był przypadkiem test Polaris 2? Bo można się w ten sposób naci±ć...
jest polaris 2
a czemu naci±ć?
tak to byl polaris 2 i testy w oponach klasy sredniej
jest polaris 2
a czemu naci±ć?
To zależy czy chcesz nowe, czy używane :) Nie wiem od kiedy s± Polaris 2 w produkcji... Poza tym s± oferowane różne modele od Barum. Opinie z netu do przejrzenia:
http://www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?i_rodzaj=1&rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Barum