Zobacz pełną wersję : Jaki lakier ??
Witam,
planuje pomalowanie mojej hondy i tu liczę na waszą pomoc ;)
Obecnie mam czerwono-malinowy ;D
Zastanawiałem się nad gun metalem jakimś ale nie wiem jakie są rodzaje kolorów.
Czekam na wasze propozycje, rozważę każdą ;))
Z góry dzięki, pozdro
Bezbarwny byłby przyjemny :P ala Delorean.
hahaha nie no chyba niezbyt ciekawa opcja ;)
myslalem cos w perle albo ten gun metal. Jakies fotki wrzucajcie tez z ciekawymi kolorami i najlepiej tez z kodami ;D
moze cameleon ? nie widzialem jeszcze hondy w cameleonie szczerze mowiąc ;)
http://img717.imageshack.us/img717/6226/greenaudisgreenaudittbi.jpg
co myslicie o czyms takim ;>
nie widzialem jeszcze hondy w cameleonie szczerze mowiąc ;)
Ciesz się, nic wspaniałego… po Łodzi jeździ jedna ;]
mówisz, że lipnie to wygląda.. może i racja ;o
Strasznie, a nie lipnie… ;d lipnie jeszcze dałoby radę przełknąć :)
Jak Cię stać na malowanie całości (a to kości) to sam się zdecyduj na jakiś kolor ;] Przecież to Twoje auto, a nie innych, żeby wybierali ;d
nie no wiadomo, że sam ale nie mam konkretnego koloru na oku dlatego czekam na propozycje moze ktos cos ciekawego zaproponuje co mi sie spodoba o to mi chodzi ;)
google grafika Ci zablokowali?
Poprostu liczyłem na jakies propozycje ale widze, że to wielki problem w takim razie prosze o zamkniecie tematu i ide odblokować sobie grafike w google.
thompson17
23-02-12, 14:30
no dziwisz sie? glupi temat. debata na temat koloru która może trwać w nieskończoność...
Wybierz sobie jakieś 3-4 i wtedy pytaj. Paleta RAL jest dość spora, żeby każdy kolor Ci z osobna proponować. Nie wspominając już o dodatkach perłowych.
no dziwisz sie? glupi temat. debata na temat koloru która może trwać w nieskończoność...
Byly takie i się tak właśnie nie skończyły...
Takie pytanie o kolor z IMO jest z dupy, nie umie się człowiek zdecydować czego chce... ?