Zobacz pełną wersję : Turbowanie CRX po Białorusku
http://turbo.borisov.biz/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=projects;action=display;num=1116755 834
zapraszam.
siakos dziwnie, spawy te nie podobaja sie wogole i wykres tysz chyba nie specjalny ale niech wypowiedza sie fachowcy????
Jak na HomeMade to wydech nie najgorzej... Jakie doładowanie jest, bo ja nie rozczytam tych literek...
nie no to juz jest przesada, , zreszta efekt widac po wykresie....
pomijajac sprawy techniczne i same to "turbo" to zaje***ty bodykit :wink: :lol: :shock:
wykonanie tragedia, spawy szczególnie
kontrowersyjny bodykit :D
spawy dramatyczne - jakbym ja spawał :D :D
ciekawe ile bodykit ma kilo szpachelu w sobie :) stawiam ekstremalnie ponad 10kg :D z pierwszego zdjecia widac ze maska ma tylko wlot bez wylotu
masakra, ale jak na rusków to całkiem nieźle :wink:
bo w domowych warunkach żeliwo ze stalą połączyć....
no cóż ruscy też mają swoich szybkich i wściekłych :lol:
Jak na HomeMade to wydech nie najgorzej... Jakie doładowanie jest, bo ja nie rozczytam tych literek...0.6 bara a spawy to tragedia boze to chyba taki przykladzik jak nie nalezy spawac :lol: o wyglad pod maska to nie dbaja
Prawdziwy Monster Car. Patrząc na wydech, zastanawiam się czy sprawa była przemyślana, czy tylko chodziło o możliwości pochwalenia się, że: nie ma kata, nie ma tłumików, dwie końcówki i turbo... o designie już nie wspomnę.. :D
Ps. pytanie za 3 grosze: czy taki wydech odciąża, czy tłumi.. :)
Pozdrawiam
jaka masakra.. biedny samochod.. co oni tam robia...!!!
tlumik spoko,wszystko bylo obliczane i testowane. rozmiar i dlugosc rur i t.d.
http://turbo.borisov.biz/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=projects;action=display;num=1116755 834
zapraszam.
nie po Białorusku tylko po rusku :lol:
body-kit kwestia gustu, dla mnie za szeroko; jak na homemade turbo to calkiem-calkiem, jaka tam jest turbinka?
tragedia powiem szczerze że można by to zrobić dużo lepiej przy odrobinie więcej dolców ruskich :lol:
ale tak to jest jak wszystko się robi domowym sposobem i tak cud że to bangla
nie po Białorusku tylko po rusku :lol:
Ja dobrze wiem co pisze. Ten CRX kupil moj znajomy z Bialorusi.Jest on na razie na tablicach Ruskich.A turbowal go drugi moj znajomy.
Turbina od AUDI 2.2 T
fajnych masz znajomych :D
Białorusini to bradzo fajne ziomki. Znam kilku z Grodna i musze przyznać, że to bardzo mili ludzie i do picia też chętni. :twisted:
mi chodzilo akurat o to co zrobili ci kolesie z crx a nie jakiego sa pochodzenia ...
Ja rozumiem ze tam Lukaszenko grasuje, wszystko niszczy i nic nie ma ale chociaz spawy moglyby byc lepsze bo sa jak po wrzuceniu kwasa.
Tak czy siak, spoko ze w tak trudnym kraju cos sie dzieje.
Tragedia... ale z drugiej strony chłopaki mieli dobre intencje. Co do zaturbienia to wyglada to moim zdaniem na odliczanie dni, godin lub minut do pierwszej awarii... Body kit :?: NO COMMENTS :oops:
a tu macie po rusku :lol:
http://402.ru/forum/viewtopic.php?t=110&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=6ca361a93991dc25c5ad8b51e2181d59