PDA

Zobacz pełną wersję : Fotele Audi a3 Recaro do Civic V gen jajko

Genuinek
18-02-12, 19:39
Witam bd miał możliwość kupna przednich foteli od audi a3 Recaro podaje przykład http://allegro.pl/siedzenia-fotele-recaro-audi-a3-s3-europa-skora-i2110193085.html czy podpasują do civa ? jeśli nie to dużo z tym rzeźby by było?

CroX
18-02-12, 20:28
Kwestia rozstawu szyn itp... musiałbyś włożyć fotel na przymiarkę i zobaczyć czy wejdzie wszystko, czy będziesz siedział na wprost kierownicy czy na boku, popatrzeć ogólnie czy jest to coś warte...

thompson17
19-02-12, 11:21
I wydaje mi się, że te kubły są zbyt masywne jak na małe wnętrze Vgena HB ...

CroX
19-02-12, 12:21
Ja mam fotele z Supry i po przymiarce okazało się że roboty jest tyle co nic...a na pierwszy rzut oka w ogóle nie brałem ich pod uwagę...kwestia przymierzenia i sprawdzenia czy będzie się przesuwał normalnie i o nic nie wadził, ani niczego nie niszczył...

Genuinek
20-02-12, 09:47
Właśnie o to chodzi , ze nie moge nic sprawdzic bo sa wmontowane w audi , dopiero jak je kupie to bd mogl robic co chce

thompson17
20-02-12, 17:26
ja bym tego nie brał... nie ładne to po pierwsze, po drugie pewnie nie beda tanie a szału nie robią... juz lepsze te oklepany od pralni IVgen

Genuinek
21-02-12, 10:50
hmm to które najlepiej dopasowac do civa ..i zeby nie było dużo roboty..tylko od preludy IV gen ? ,czy tez od jakies type r ep3 ufo podpasują też ?>

spychu
21-02-12, 10:52
Wszyscy tak ladnie tutaj polemizujecie a nikt nie wspomnial nawet slowem o tym, ze te fotele z S3 sa regulowane calkowicie elektrycznie i ciekawi mnie jak chcecie rozwiazac przerobienie elektrycznej regulacji oparcia na manualna :D

fotele z S3 sa dobre w S3 nie w civicku.

thompson17
21-02-12, 13:39
a nikt nie wspomnial nawet slowem o tym, ze te fotele z S3 sa regulowane calkowicie elektrycznie i ciekawi mnie jak chcecie rozwiazac przerobienie elektrycznej regulacji oparcia na manualna
bo nikt by tego nie pchał do civic`a :p

fotele z S3 sa dobre w S3 nie w civicku.
dokładnie

a co do innnych to naprawde dużo foteli można podpasować, ja mam np od swifta gti kubełki, ludzie klada od prelude IVgen, od integry type r chyba też , od ep3... musisz poszukać, chociaż od integry czy ep3 niszczą się strasznie bo wysokie kubełki maja na siedzisku

słabyHTB
22-02-12, 14:43
fotel możesz włożyc praktycznie każdy nie polecał bym elektrycznych,bo jak rozwiążesz sprawe elektryki??Polecam fotele z ATR-a,CTR-a przed lifta dorwiesz juz za fajne sianko,DC-2 recaro są dosyć drogie bo za fotele które wmiare jakoś nie są zajechane 2k musisz położyć.Ja mam u siebie fotele z atr i są bomba.Wszystko zależy jak szyny wspawasz lub kupisz dedykowane do danego modelu fotela(o ile jest markowy)