PDA

Zobacz pełną wersję : gdzie jest komputer?

tomek_nova
17-02-12, 19:16
kupilem honde 2002 civic 1,6 110 km gosciu mnie zapewnial ze jest komputer ktory pokazuje spalanie ogleglosc itp, i gdzie to jest? bo nie ma jakiegos dodatkowego wyswietlacza

owsikk
17-02-12, 19:29
masz rocznik 2002, czyli przedlift... o ile mnie pamięć nie myli w przedliftach nie było komputerów pokazujących spalania...

w poliftach standardowo wciska się przycisk na desce pokazujący przebieg dzienny

tomek_nova
17-02-12, 19:40
i co tam gdzie jest przebieg jest tez spalanie?

mloodzian
17-02-12, 19:58
tak ale jak wciśniesz pokrętło od kasowania licznika przebiegu to powinno Ci się zmieniać na spalanie na przebieg całkowity lub na przebieg dzienny w poliftach jest na pewno taki komputer a w przedliftach to bym nie powiedział, że coś takiego było ale mogę się mylić :)

owsikk
17-02-12, 20:15
w poliftach jest na pewno taki komputer

niekoniecznie, zależy od wersji :P

tomek_nova
17-02-12, 20:36
dobra dzieki, jutro bede jechac do goscia zmienic olej to sprawdze, i napisze czy jest czy tez go nie ma... pozdrawiam

rume
19-02-12, 09:07

Od wersji czego konkretnie?

owsikk
19-02-12, 10:23

Cytat Zamieszczone przez owsikk Zobacz posta

Od wersji samochodu. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Po lifcie wychodziły samochody z kirunkowskazami w lusterkach lub w błotnikach, z komputerem lub bez, klima manual lub AC.

W wersjach 5D mogły wyjść jeszcze auta z 2x air bag lub 4x air bag, 2x lub 4x szyby elektryczne, szyberdach... jak widzisz konfiguracji różnych opcji jest wiele.