Zobacz pełną wersję : Kolor felg do czarnego EG
Zastanawiam sie nad kolorem felg na lato mam juz felgi bsa 363 wygladaja tak :o http://importzhone.com/bsa363blklip.jpg
Myslalem nad zielonym moze macie jakies pomysly??
thompson17
17-02-12, 12:33
Chłopaku jesteś w tak komfortowej sytuacji że do czarnej budy pasują praktycznie wszystkie kolory felg począwszy od białego przez zielony kończywszy na różowym, kwestia tylko czy kolor bedzie pasował do felgi :) najlepiej zrobić virtual
Dokładnie, do czarnego koloru budy pasuje wszystko. Byle srebrnych pospolitych nie kupuj....
Zalezy w jakim stylu masz zrobione auto. Ja bym pojechał na grubo i zapodal cos kontrowersyjnego
thompson17
17-02-12, 18:07
możliwe że bedzie ładnie, tak jak Ci mówie, w dziale virtual wstaw fotke auta na felgach i Ci "przemalują"
Zielone… mało oryginalne, jest już przynajmniej kilkanaście projektów w tym kolorze (czarna buda + zielona fela). Pomarańczowy to samo. Osobiście nie niezbyt często spotykany jest żółty ;]
takie ładne fele ma.. czarne.. na takie poluje do swojej a on chce je malować! :(
tak, na żółtej feldze jest mało, zielonych i pomarańczowych cała masa.
Walnij może jakiś ciekawszy kolorek.. Np cyjan by fajnie wyglądał :D
kurna ludzie dajcie spokoj - malowac na byle co bo nikt nie ma ? ile mozna robic choinek z samochodów ... co do zieleni to na tym wzorze moglaby ewentualnie dobrze wygladac ale nie jaskrawa tylko taka ciemna - markos mial kiedys tak swoje felgi pomazane
czarne niestety gina i robia sie mniejsze , ta felga wygladalaby dobrze w bieli , albo złocie/brązie ewentualnie graficie . czern tez moze byc , ale jak pisalem pomniejsza kolo
Pierdzielnąłbym tam rózowy i kilka stickerów do tego
Son - Goku
18-02-12, 21:53
daj na brąz.
Zieleń jaskrawa też nie jest zła, ale tylko na jakiś czas.
Zrób raz i mniej je na kilka sezonów.
Coś w nie rzucających się oczach.
Brąz,gun metal. . .
damiano353
19-02-12, 10:05
Biale tez pasuja:)
No i teraz to juz nie wiem wogole na jaki kolor je pomalowac;) Malowalem na czarno plasti dipem;) ale jakos srednio Mi to sie podobalo bo cale czarne auto i tak jakos nie widzi Mi sie to;)
Son - Goku
19-02-12, 21:20
przecież ktoś Ci już wspominał o czarnym byś nie malował.
Weź sie ogarnij, daj na dział virtual tuning i poproś ludzi i pomalowanie felg.
maniekdoniu
19-02-12, 23:01
dawaj zielone ;)
Weź się ogarnij,
j.w.
Taki temat można męczyć w nieskończoność, przejżyj google grafika, dział Nasze Hondy, znajdziesz inspirację.