PDA

Zobacz pełną wersję : Czy i gdzie dostanę angel eyes do 5d?

heal7
16-02-12, 22:10
witam,
obecnie mam angielskie lampy i kto pomógłby mi znaleźć angel eyes do 5d bo na allegro znajduje tylko 2d, 3d, 4d

sucharek
16-02-12, 22:23
nigdzie

MikeFoto
16-02-12, 22:44
Nigdzie, niema i niezanosi się by były.
Wyłącznie własna produkcja lub zlecenie przeróbki w firmie takie cuda oferującej.

Niema żadnych xenonów czy lamp soczewkowych.

Od razu trzeba powiedzieć, że jakkolwiek robiona taka przeróbka jest NIELEGALNA i skutkuje problemami przy kontroli policji/przeglądzie/kolizji.

Do tyłu także niema żadnych innych lamp niż oryginalne przed lub poliftowe.

heal7
16-02-12, 22:52
tu mnie panowie zasmuciliscie bo zwykle lampy sa drogie wiec mialem nadzieje ze za doplata bede mial anielskie oczy :(

a ma ktos do sprzedania oryginalne lampy oczywiscie komplet?

MikeFoto
16-02-12, 22:58
mialem nadzieje ze za doplata bede mial anielskie oczy

IMHO są lepsze sposoby na pożytkowanie kilku stówek.
Poztym w hondach oryginalnie montowane są całkiem sensowne reflektory Carello które po dokładnym wymyciu, założeniu markowych (co nie znaczy najdroższych) żarówek dają dobre światło.
A te allegrowe lampy w 3d,2d,4d to niestety w głównej mierze wyrób chiński i jakością odbiega niestety od naszych oryginałów. No chyba, że chodzi wyłącznie o lans...

a ma ktos do sprzedania oryginalne lampy oczywiscie komplet?

Możesz śmiało brać zamienniki DEPO. Koszt ok 300zł za komplet 2 szt, nowych lampek.

sucharek
17-02-12, 06:57
lans lans baby ;) tylko home made :)

heal7
03-05-12, 23:51
chcialbym tez zwrocic uwage iz nie chodzi mi o lans tylko uwazam ze ciekawie by sie komponowaly anielskie oczy z srebrnym autem, do tej pory do zadnego auta nie wkladalem takiego wynalazku ;) do cytrynki kosztowaly 1200 za sztuke muskietera wiec zrezygnowalem ;)

MikeFoto
04-05-12, 10:39
do tej pory do zadnego auta nie wkladalem takiego wynalazku

I tego się trzymaj :)

heal7
04-05-12, 22:37
z reszta pomyslalem ze jak bede mial kupic oryginalne lampy valeo to komplet by kosztowal nie wiele mniej od anielskich oczu ;) w kazdym badz razie fakt jest taki ze oryginalne lampy maja swoj urok

RadekTymecki
04-05-12, 22:46
na depo uważaj. nie wstawisz tam silniczka tylko regulujesz manualnie

heal7
05-05-12, 08:35
dzieki za rade ;) bo depo tez ogladalem

Poll
05-05-12, 10:50
Możesz też carello oryginalne, ale są troszeczkę droższe ; DDD

Lucas.FK2
05-05-12, 11:27
troszeczkę
Noo troszeczkę*
500zł za lampę prawie :cool:

Poll
05-05-12, 16:55
Stąd potrójny uśmiech na końcu ; D Ale lampy bez rzeźby wchodzą, a zamienniki różnie z dobrym dopasowaniem. Jak kogoś stać ; ) Tak czy siak nie są to dobre lampy, bo żółkną mocno. Normalne żarówki to nawet przy 300 powinny być normalne.

sucharek
08-05-12, 08:32
co do depo to nie sa takie zle ja jezdze i mam w nich soczewki i sa regulowane elektrycznie nie wiem czemu napialiscie ze manualnie tylko

Poll
08-05-12, 22:45
A ile dałeś za komplecik?

kedarkk
09-05-12, 00:22
Reflektorów Angel nie kupisz do 5D już pisałem do kilku firm i nie ma takiej opcji aby sie pojawiły.
Ja kupowałem DEPO do swojej 5D i bzdury gadasz ze regulacja tylko manualna, mam założony silniczek od starych CARELLO i działa. Koszt 2 lamp to 330zł do tego założyłem bixenony (5000K), jak do tej pory nie miałem żadnych problemów z policją w dzień jeżdzę ustawione na max w dół czyli na 3 (bo nie potrzebne mi są mam dobry wzrok :)) jedynie w nocy ustawiam na 1 a jazda z nimi w porównaniu do żarówek H4 (jakimikolwiek Tungsram, Osram, Philips) to niebo a ziemia (na H4 3 razy upolowałem zająca i raz młoda sarenkę (błotnik w kawałkach) a na bixenonach jeżdze od 7 miesięcy i uniknąłem przynajmniej 10 spotkań ze zwierzyną) wiem że zaraz zaczną sie komentarze jesteś poj......., oślepiasz itp. Nikt mi nie mrugnął nawet światłem że coś jest nie tak, przed odpaleniem silnika czyszczę mikrofibrą reflektory ścieram z nich pozostałości brudu poprostu przejeżdzam kilka razy z lekkim dociskiem i jest git.

RadekTymecki
09-05-12, 08:42
no ja mam depo i oryginalny silniczek nie podszedł :/

kedarkk
09-05-12, 11:07
Ja zamieniłem poprostu lampy wcisnąłem stary silniczek i hula, ale z nową lampa dostałem też nowy silniczek (skoro był to musi pasować do DEPO, nie sprawdzałem leży i sie kurzy w szafce zapakowany)

sucharek
09-05-12, 13:44
depo 250 zl komplet nowe nade in Taiwan oczywiście i do tego soczewki na h1 za 240 zl :) bi halogen xenon co kto tam włoży :)