Zobacz pełną wersję : wnętrze
Koledzy, posiadam hondę civic 5gen. w sedanie. Chciałbym wymienić sobie fotele przynajmniej przednie. chodzi mi po głowie wymiana foteli albo z crx albo del sola... Wpadłem jednak na pomysł wymiany całego środka z 6 gen. najlepiej takiego połskórzanego. Pojawia się dla mnie jednak wątpliwość czy boczki będą pasowały bez problemu? Zauważyłem też, że sterowanie szybami elektrycznymi ( a mam 4 ) nie jest z poziomu drzwi.
Czekam na podpowiedzi.
poszukaj całego wnetrza od sedana vti - jest bardzo dobre, fotele swietnie trzymają, poszukaj sobie fotek gdzies na forum
wiem... myślałem o tym... ale sam wiesz jak trudno jest znaleźć coś takiego...
poluj na forum, cuda sie zdarzają :)
witam
Podpinam sie pod temat, aby nie zaczynać nowego
tez mam civica sedana 5gen i poszukuję wnętrze kompletne, jednak do 5 gen nie ma tego co bym chciał
Doczytałem że moge wstawiś fotele i kanapę od 6gen
znalazłem kompletne wnętrze od VTi 6 gen ale angielki 5d
podpowiedzcie czy będzie pasować - fotele i kanapa mnie nie martwi bo z tego co znalazłem to jest kwesti mocowań - a jak wygląda sprawa boczków drzwi?
pozdrawiam
a jak wygląda sprawa boczków drzwi?
wg mnie boczki nie będą pasować...
ja probowalem wymierzyc rozmiar boczkow w 6 gen i przypasowac je do 5 moim zdaniem jesli pachowo zdejmiemy material z boczka z 6 gen bedzie on pasowal do 5 gen ( chodzi o rozmiar sciaganego materialu) oczywiscie mowa o 5 gen w sedanie i 6 w hatchbaku...
pozdro
[ Dodano: Pią 25 Sty, 2008 ]
znalazlem wiele ogloszen/aukcji na allegro odnosnie wnetrza skorzanego ( nawet szarego ) wiec bedzie pasowalo skory od rovera 600 / accorda... czy ktos z Was potrafi powiedziec czy fotele sie zmieszcza? dzieki i pozdrawiam
[ Dodano: Sro 27 Lut, 2008 ]
koledzy ktore beda wieksze? ktore beda lepsze? od crx czy od prelude 4 gen?