PDA

Zobacz pełną wersję : muli, przerywa na gazie

demonobiker
14-02-12, 15:34
problem jak w temacie od paru dni muli i przerywa na gazie. poi regulacji jest ok przez jakies 200km pozniej wraca wszystko do muła i przerywania.po odłączeniu akumulatora jest ok wszystko chodzi gitara za 200km znów to samo.na benzynie nie ma żadnego problemu.swiece 7tys temu wymiania filtry tez w tym czasie.instalacja stag4, wtryski magicjet, parownik scorpion.jakieś pomysły?

kubaszow
14-02-12, 19:45
Moze cos ze sterownikiem sie dzieje?

demonobiker
21-02-12, 07:39
sprawa rozwiązana. reset kompa, ustawienie map na wolnych obrotoach do załączenia wiatraka, jazda na benzynie okooło 20km i jest gitara nic nie szarpie nic nie muli spalanie w cyklu mieszanym 9, 5 litra.

kubaszow
21-02-12, 10:26
Co bylo przyczyna, zla regulacja po montazu LPG?

demonobiker
21-02-12, 11:26
chwile nie jeździłem rozładował sie aku i sądze że szlak trafił mapy od benzyny , zamiast odrazu nauczyć kompa po naładowaniu akumulatora odpaliłem i pojechał i chyba przez to ześwirował na gazie...tak mi się wydaję

kubaszow
21-02-12, 15:55
T wszystko jasne,sterownik sie zresetowal z braku napiecia.Sprawdz za jakis czas czy sterownik nie wywala ci bledu napiecia, bo moze byc cos z kablami sterownik-aku i moze ci kasowac ustawienia, wtedy trzeba szukac gdzie kabel nie styka.