Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zmiana: przedlift na polift

kitzaj
14-02-12, 01:16
Panowie trapi mnie takie pytanei a nie znalazlem nigdzie ile zachodu faktycznie jest ze zmiana przodu z polifta na polift? Maska zderzak grill lampy napewno do zakupienia ale moje pytanie brzmi co jeszcze? czy duzo z tym bylo by roboty i przerabiania? mam przod do roboty i tak sie zastanawiam czy nie zmienic wygladu oszukanczo na polift wanna be :) w sumie mojej brakuje tylko 3 miechy i byl aby poliftem hehe :P

Dzieki z gory za odpowiedz

inferno
14-02-12, 01:46
co jeszcze?
pas przedni, zderzak i błotniki

Jest kilka osób które to robiły u siebie. Poszukaj dobrze

woPo
14-02-12, 09:44
Panowie trapi mnie takie pytanei a nie znalazlem nigdzie ile zachodu faktycznie jest ze zmiana przodu z polifta na polift?

Słabo szukałeś. Poszukaj raz jeszcze!

kitzaj
14-02-12, 12:10
Słabo szukałeś. Poszukaj raz jeszcze!

No wlasnie szukalem pod roznymi TAG'ami i nie znalazlem...jesli bylo juz to sorki za powtorke (ewentualnie bede wdzieczny za linka)

A kasowo jak to wychodzi pewnie dosc sporo...?

sensej
14-02-12, 14:12
Widziałem gdzieś na zagranicznej stronie przeróbke VIgen z przodem coupe VII. Powiem szczerze, że średnio to wyglądało.
Wydaje mi sie , że użytkownik wiesiekt1 przekładał przód z przed na polifta :confused:
jeśli masz przód do roboty, to może wyjść Cie troche drożej, bo wydaje mi sie że częsci od polifta są troche droższe

Starstruck
14-02-12, 14:18
Lampy, błotniki, pas przedni, zderzak, maska, grill + lakierowanie tego wszystkiego, jakieś 2000 zł.