Zobacz pełną wersję : civic 98 1.4 is 3D po "wypadku" nie zapala :(
MAm zamiar kupic civica jak w temacie uderzony jest powiedzmy kosmetycznie ;) drzwi prawe i cwiartka do wymiany (ale nie cala cwiartka tylko poszycie bedzie rozwiercana itd) w srodku nic nie polamane, plastiki cale!!! Auto przyjechalo z niemiec i wlasnie najwiekszy problem bo nie odpala :( Nie wiem czy moze nie ma tego wylacznika przeciuderzeniowego? Kreci rozrusznik ale nie ma iskry... Moze jakis alarm czy cos. Kluczyk oryginalny jest, bezpieczniki sparwdzone.
jest ten wlacznik, poszukaj albo ktos Ci odpowie gdzie jest w 3d bo ja wiem tylko gdzie w 5d jest.
jest ten wlacznik, poszukaj albo ktos Ci odpowie gdzie jest w 3d bo ja wiem tylko gdzie w 5d jest.
a w 5D gdzie jest?
Ja juz szukalem pod maska i w bagazniku ale nic nie znalazlem :(
Ale na 100% jest ten wlacznik?
w 5d jest w srodku za srodkowa konsola da sie lape wlozyc). mysle ze skoro w 5d is jest to i w 3d musi byc.
W 3 D jest pod konsola srodkowa, od strony schowka latwo sie tam dostac.
jak wyciągniesz schowek to po lewej stronie jest ten przycisk
Dzieki wszystkim :) w srode sie wszystko okaze czy auto bedzie moje ;)
A teraz zabieram sie za przegladanie forum!!!
jesli ten wlacznik nie pomoze (tak bylo w moim przypadku) to byc moze bedzie trzeba wymienic jakis bezpiecznik. tylko nie wiem ktory.
skolopendra
12-06-07, 20:08
to byc moze bedzie trzeba wymienic jakis bezpiecznik. tylko nie wiem ktory.
któryś :d ;)
no i panowie doigraliscie sie... ;/