Zobacz pełną wersję : civic vii sport
Bartoliniusz
10-02-12, 11:35
czy wszystkie egzemplarze miały halogeny w zderzaku z przodu? Zastanawiam sie nad kupnem tego egzemplarza i nei wiem czy warto. Pomóżcie.http://otomoto.pl/honda-civic-sport-1-6-v-tec-zobacz-warto-C22724374.html
w sporcie halogeny być powinny, w tym autku są miejsca na nie, a ich brak powinien wpłynąć na dokładniejsze sprawdzenie tego auta. Poproś może kogoś z forum żeby obejrzeli atko jakby miał ktoś blisko, ewentualnie zapytaj jeszcze na tym forum: www.ep-klub-forum.pl
Bartoliniusz
11-02-12, 23:25
pojechałem go zobaczyc. FATALNY to mało powiedziane. Straszny stan a do tego mocno bity chyba z kazdej strony. Uważajcie!
Przebieg też ma raczej nieco większy. Pokrętło przy radiu zazwyczaj wyciera się przy granicy 140 tyś km. Na zdjęciach widać było inny kolor błotnika pasażera i źle spasowany zderzak z tyłu (po tej samej stronie).
Już jeżdżę drugim 7 genem. Wcześniej miałem 1.4 po lifcie a teraz 1.6 sport. Wiem jak ciężko kupić civica w dobrym stanie. Osobiście wolałem zapłacić dwa lata temu 31.000 zł za auto z 2005 roku z faktycznym przebiegiem 36tyś km. W historii miało lekkie przetarcie i dlatego wymieniono jedynie błotnik, reflektor i zderzak w ASO (oryginalne części), że prawie nic nie widać. Aktualnie jeszcze jeżdżę tym autem i mam przebieg 72 tyś km. Nic nie naprawiałem przez dwa lata poza osłoną katalizatora i może za rok łożyska w skrzyni bo lekko szumią na luzie.
Czasami lepiej wydać nieco więcej kasy i kupić zadbane auto np. z przerysowanymi drzwiami, niż kupić auto w niskiej cenie a później dopłacać za naprawy i doszukiwać się nowych ukrytych defektów...
pojechałem go zobaczyc. FATALNY to mało powiedziane. Straszny stan a do tego mocno bity chyba z kazdej strony. Uważajcie!
Niestety za dobry egzemplarz trzeba dać parę złotych więcej. Myślę że z opłatami za dobry egzemplarz trzeba liczyć jakieś 24 -25 k
czy wszystkie egzemplarze miały halogeny w zderzaku z przodu? Zastanawiam sie nad kupnem tego egzemplarza i nei wiem czy warto. Pomóżcie.http://otomoto.pl/honda-civic-sport-1-6-v-tec-zobacz-warto-C22724374.html
Ja mam do sprzedania moją prywatną VII Sport.
Mały opis:
Wersja wydana na 30-to lecie modelu CIVIC.
Pojemność: 1600
Moc: 110 koni
Rok produkcji 2003, pierwsza rejestracja w Polsce, maj 2008 roku.
Stan techniczny, jak i wizualny oceniam na bardzo dobry. Środek czysty i zadbany, nigdy nie było w nim palone.
Samochód do tej pory ma przejechane trochę ponad 65 tysięcy kilometrów.
Oryginalne 16 calowe felgi Hondy. Zamontowane automatyczne światła do jazdy dziennej. Wysokiej klasy odtwarzacz firmy Sony - 6 głośników.
Zamontowane radio CB. Niebieskie oświetlenie podwozia, uruchamiane z pilota. Dodatkowe niebieskie podświetlenie wnętrza.
Klimatyzacja czysta i w pełni działająca.
Od samego początku samochód nie widział mechanika, sprawuje się perfekcyjnie.
To moje oczko w głowie. Olej wymieniany co sezon, tz co około 8 tysięcy kilometrów.
Sprzedaję tylko dlatego, że zmieniam na większy ( także japoński )
Jak coś to daj znać na PW.
Pozdro.