Zobacz pełną wersję : fotele
Witajcie !
Przymierzam się do kupienia foteli do mojej hani i znalazłem VTi gen. V, hb tylko nie wiem czy będą pasować do mojej d14a4 r97"
Jeśli ktoś wie i może podzielić się tą wiedzą czy wejdą czy też trzeba będzie coś kombinować ?
z góry będę wdzięczny
carlos
wejda
Po malej przeróbce prowadnic.......
bo.....prowadnice z ITR sa tożsame z prowadnicemi V gen........ dlatego ja musiałm przerobic lekko jedno mocowanie w prowadnicach z ITR, żeby wstawic do VI gen 3d... musiałem wydłużyć (przesynąc otwór) o ok. 1 cm w tyl w tylnej prowadnicy bliższej konsolo zmiany biegów. Markos, któy te same fotele wsadzł do V-gen nie miał tego problemu.
Logicznie dedukując wejdą ale należy przedłuzyć jedna prowadnice własnie o ten 1 cm..:-)
Tak własnie myslę Ziomie z Łomży:)
Logicznie dedukując wejdą ale należy przedłuzyć jedna prowadnice własnie o ten 1 cm..:-)
Tak własnie myslę Ziomie z Łomży:)ziomie z Oświecimia, przerabianie mozna tez rozwiazac w inny prosty sposob, obciac delikatnie koncowke prowadnicy i dac taka naprawde duza, plaska podkladke, tak o to mialem u siebie ja jak szyny z 5g przerabialem do kubłów :)
ziomie z Oświecimia, przerabianie mozna tez rozwiazac w inny prosty sposob, obciac delikatnie koncowke prowadnicy i dac taka naprawde duza, plaska podkladke, tak o to mialem u siebie ja jak szyny z 5g przerabialem do kubłów
no tak...rozwiązan jest duzo...ale Twoja jednoznaczna odpowiedz:
wejda wzbudział podejrzenie, iż jestes przkonany, że zą w 100% kompatybilne, bez jakiejkolwiek rzeźby...;-)
PS. Ja akurat dospawałem malitki płaskownik i wywierciłem w nim drugi otwór....:-)
podlaacze sie pod temat :d
poszukuje do mojej qpety EJ6 z 96r skorzanej tapicerki ale o oryginal cholernie ciezko a oskorowanie strasznie drogie.
moje pytanie nastepujace: z jakiego autka w miare bez bolu dopasuje tapicerke (skorzana) do mojej qupety? z gory dzieki za opd :aloha:
moje pytanie nastepujace: z jakiego autka w miare bez bolu dopasuje tapicerke (skorzana) do mojej qupety?z Ej6 :D
Twoja jednoznaczna odpowiedz: kosiniak napisał/a:
wejda
wzbudział podejrzenie, iż jestes przkonany, że zą w 100% kompatybilne, bez jakiejkolwiek rzeźby...;-)w sumie moze to nie byla odpowiedz jakiej oczekiwal kolega bo zapytal
czy wejdą czy też trzeba będzie coś kombinować ? wiec o ile mozna to nazwac rzezba to cos tam zrobic trzeba, aczkolwiek nie potrzebujesz do tego warsztatu i jest to bezproblemowa operacja :)
cieszę się że rozbrzmiała dyskusja bo wiem na czym stoję. teraz pytanie do warszawiaków gdzie mogę dorobić sobie ten" 1 centymetr " :)
z góry dzięki za info
carlos
cieszę się że rozbrzmiała dyskusja bo wiem na czym stoję. teraz pytanie do warszawiaków gdzie mogę dorobić sobie ten" 1 centymetr "
z góry dzięki za info
carlos
Kazdy slusarz-spawacz, blacharz samachodowy....czyli kazdy kto ma spawarke i potrafi spawac zrobi Ci to w pół godzinki:)
AM
fryzjereczek
31-12-07, 17:33
witam chciałem sie zapytać czy fotele z del sol podejdą do civic 5gen??