Zobacz pełną wersję : halogeny jdm do civic 6g 3d 96 98
proszę o opinie o halogenach.....jdm...... oferowanych na allegro za oceanu cena 349 [kwadratowe ] czy ktoś miał z nimi do czynienia
duzo ludzi z tego forum ma, ja tez mam z grupowego zakupu juz rok, jak na razie dzialaja bez zarzutu
Co najwyżej mogą parować tak więc przed montażem uszczelnij dodatkowo
Panowie jeszcze jedno pytanie montaż tych halogenów przygotowany jest pod fabryczną instalacje [ chodzi mi o podłączenie pod kostkę za zbiorniczkiem spryskiwaczy ]
ja u siebie musiałem puścić wiązkę która była w zestawie.... 5min roboty
Bo są dwa rodzaje wiązek jedna taka jak opisałem montaż, druga inna, której dokładny montaż też został opisany :)
Polecam JDM halogeny :)
zamiast zamawiać na allegro to poczekaj na zakup grupowy...taniej bedzie :)
z montarzem nie ma wiekszych problemów...chwila roboty
ja swoje montowałem w wakacje, uszczelniłem przed montażem i póki co wszystko OK
kiedy organizowany będzie taki zakup/ widziałem Twój poradnik montażu halogenów i właśnie taki montaż jest ok
musisz śledzić temat http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?96897-Fog-Lights-Civic-EJ-EK-96-98/page30
a czy jest jakas regulacja wysokosci swiecenia tych halogenow? bo wydaje mi sie ze za wysoko swieca...?
czy jest jakas regulacja wysokosci swiecenia tych halogenow?
tak
pytanie o zakup grupowy ..... jak często jest organizowany
ja kupiłem w zakupie grupowym od użytkownika 81saren
możesz napisać do niego na priv, może bedzie organizował nową dostawe
Jarusnet ma także w ofercie i to bardzo tanio, zapytaj, montaż banalny nawet nie ściągałem zderzaka dziurka do środka i po sprawie, teraz bym to w 20min założył każdemu, polecam zakleić na rancie szkło dla pewności i szczelności