Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak zamontowac kubły Cobra Monaco w EG3?

SCKAPE
02-02-12, 20:14
Jak w temacie...
Kupilem sobie kubeł Cobra Monaco S, ale moze dobry tydzien uplynac zanim kurier mi go dostarczy... i mam pytanie o jego montarz w moim eg?
Tzn. Czy ktos z was ma taki kubel i jak tak to jak go zamontowac - chcialbym kupic juz wszystko co potrzebuje zanim on dojdzie...

sssikor
02-02-12, 22:38
Potrzebujesz seryjnych szyn od eg3 i mocowan do kubla (takich kątownikow. Dajesz komus, zeby Ci przyspawal srubki do szyn, pozniej katowniki przykrecasz do szyn, a kubel do tych katownikow ;) ot taka technologia :D

SCKAPE
02-02-12, 23:01
te kontowniki juz znalazlem, szyn seryjnych nie chce, maja fotele byc na stale zamontowane.. tylko wlasnie nie wiem/ nie widzialem jeszcze niczego co moge przykrecic P&P do samochodu a puzniej do tego te kontowniki. Dodam jeszcze że żadne spawanie raczej nie wchodzi w rachube - potrzebuje czegos co mooge zmontowac calosc nie przerabiajac zadnego elementu..

sssikor
02-02-12, 23:07
To ja niestety innego sposobu nie znam... Wiekszosc znajomych, ktorzy maja kubelki tak ma.
Na stale tzn? bez regulacji? Tak tez masz na stale tyle, ze z regulacja :P

SCKAPE
02-02-12, 23:34
bez regualcji - ustawic chce raz i nic nie zmianiac, wiekszy juz nie urosne zebym musiał go przestawiać ;) a z tyłu i tak juz nic nie mam - zreszta przez bagażnik mozna sie wcisnać ;)
A na powaznie to tak jak wpomnialem na poczatku raz ustawic przykrecic, i juz nie zmieniać.

Saiti
02-02-12, 23:47
Dasz bardziej wystającą kierownicę i już dupa.

sssikor
02-02-12, 23:52
No to jesli tak na stale bez pierdzielenia to nie wiem jak :P
Moze jakis patent, zeby przywiercic szyny do podlogi o ile podpasuje, nie wiem jak prezentuje sie podloga w 5 gen.
Moje pomysly sie wyczerpaly xd

SCKAPE
03-02-12, 00:15
Dasz bardziej wystającą kierownicę i już dupa.

nie widze tu problemu wiem dokladnie jaka kierownice bede miał, w sumie to moze nawet na dnich ja dostane zreszta mozna inny offset zalozyc wiec tu nie ma problemow z kierownicą..
ale nadal jesli ktos by mial jakies sugestie to miło by było.