Zobacz pełną wersję : Jak zamontowac kubły Cobra Monaco w EG3?
Jak w temacie...
Kupilem sobie kubeł Cobra Monaco S, ale moze dobry tydzien uplynac zanim kurier mi go dostarczy... i mam pytanie o jego montarz w moim eg?
Tzn. Czy ktos z was ma taki kubel i jak tak to jak go zamontowac - chcialbym kupic juz wszystko co potrzebuje zanim on dojdzie...
Potrzebujesz seryjnych szyn od eg3 i mocowan do kubla (takich kątownikow. Dajesz komus, zeby Ci przyspawal srubki do szyn, pozniej katowniki przykrecasz do szyn, a kubel do tych katownikow ;) ot taka technologia :D
te kontowniki juz znalazlem, szyn seryjnych nie chce, maja fotele byc na stale zamontowane.. tylko wlasnie nie wiem/ nie widzialem jeszcze niczego co moge przykrecic P&P do samochodu a puzniej do tego te kontowniki. Dodam jeszcze że żadne spawanie raczej nie wchodzi w rachube - potrzebuje czegos co mooge zmontowac calosc nie przerabiajac zadnego elementu..
To ja niestety innego sposobu nie znam... Wiekszosc znajomych, ktorzy maja kubelki tak ma.
Na stale tzn? bez regulacji? Tak tez masz na stale tyle, ze z regulacja :P
bez regualcji - ustawic chce raz i nic nie zmianiac, wiekszy juz nie urosne zebym musiał go przestawiać ;) a z tyłu i tak juz nic nie mam - zreszta przez bagażnik mozna sie wcisnać ;)
A na powaznie to tak jak wpomnialem na poczatku raz ustawic przykrecic, i juz nie zmieniać.
Dasz bardziej wystającą kierownicę i już dupa.
No to jesli tak na stale bez pierdzielenia to nie wiem jak :P
Moze jakis patent, zeby przywiercic szyny do podlogi o ile podpasuje, nie wiem jak prezentuje sie podloga w 5 gen.
Moje pomysly sie wyczerpaly xd
Dasz bardziej wystającą kierownicę i już dupa.
nie widze tu problemu wiem dokladnie jaka kierownice bede miał, w sumie to moze nawet na dnich ja dostane zreszta mozna inny offset zalozyc wiec tu nie ma problemow z kierownicą..
ale nadal jesli ktos by mial jakies sugestie to miło by było.