PDA

Zobacz pełną wersję : Przód aerodeck do civic 95-00 przed lift czy możliwe?

ManekPL
31-01-12, 09:51
Witam, pisze do was z takim zapytaniem
ostatnio miałem kolizję i do wymiany mam cały przód(karoseria) czy jest opcja aby bez przeróbek pasa przedniego w moim civicu przed liftem wstawić błotniki,zderzak,reflektory i maskę od aerodeck??

Pozdrawiam i czekam na odp.

kjmuszek
31-01-12, 09:59
Nie ten dział :) Najprędzej tutaj pisz :
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/forumdisplay.php?50-5D-MA-MB-MC-95-01

nikog0
31-01-12, 11:24
Ktoś tutaj robił coś takiego i z tego co pamiętam trzeba było coś przerabiać w pasie przednim (coś że inna wysokość dla zamka od maski), oczywiście lampy też trzeba zmienić.
Może ten ktoś tu zajrzy :) bo nie pamiętam kto to był... poszukaj w tematach, może znajdziesz :D

fairfax
31-01-12, 12:31
Ktoś tutaj robił coś takiego i z tego co pamiętam trzeba było coś przerabiać w pasie przednim (coś że inna wysokość dla zamka od maski), oczywiście lampy też trzeba zmienić.
Może ten ktoś tu zajrzy :) bo nie pamiętam kto to był... poszukaj w tematach, może znajdziesz :D

Grzebania trochę jest, ale da się, Zoy przerabiał temat w swoim "Subaru" :D

ManekPL
31-01-12, 13:59
Jeśli ktoś robił coś podobnego to podeślijcie listę zmian jakie trzeba zrobić, bo jeśli są to jakiś małe przeróbki to do opanowania.Na allegro widziałem pas przedni gdzie sprzedający podpiął go do obu tych modeli stąd więc moje pytanie.
Jeśli ktoś ma jakąś szczegółową instrukcję to piszcie.

P.S.
Błotniki pewnie z aerodecka też nie pasują do zwykłej 5d z 95??

straznik
31-01-12, 14:19
Na pewno musi byc inny pas przedni, wez pod uwage tez ze w przedlifcie podnosi sie sama maska, a w polifcie z grillem. Blotniki tez nie beda pasowac bo lampy przednie są inne.

ManekPL
03-02-12, 09:47
Czy jeśli zakupię pas przedni od aerodecka to będzie on pasował do reszty??