PDA

Zobacz pełną wersję : Swap elektrycznych szyb z EG4 do EJ9

xmaciej
28-01-12, 21:02
Witam
Mam możliwość wyjęcia siłowników elektrycznych z roztrzaskanej EG4 sąsiada, i zastanawiam się czy pasowały by do EJ9. Przyjrzałem się jak wyglądają te z EJ9 i EG4 i niby takie same. Szukałem na forum o tym ale nic nie znalazłem, albo przeoczyłem jakiś wątek/post. kombinował już ktoś z takim SWAPem, ewentualnie ma pojęcie czy będzie to pasowało. Przełączniki, kostki, wiązki itp bym dokupił bym na alledrogo ale nie wiem czy ma to sens jeżeli siłowniki by nie pasowały. ( mam nadzieje że pisze w dobrym dziale:) )
Pozdrawiam:D

Feniks333
29-01-12, 00:02
Skoro to i tak jest rozbitek to wyciągnij je i przymierz u Siebie.

Civic1.4i
18-07-15, 22:53
Witam. Dołączam się tematu. Robię swap elektrycznych szyb w civicu ej9 3d d14a3. Na forum padło kilka wątków montażu tego swapa ale żaden mi nie pomógł. Mam problem odnośnie zamontowania siłowników w dzwiach. Nie pasuje mi na otwory. Kombinowałem we wszystkie strony. Pytanie do was czy trzeba tam jakieś otworki nawiercić? swap mam z tego samego modelu z lepszym wyposażeniem.

LeNuś
18-07-15, 23:22
Mechanizmy elektrycznych szyb montują się w innych otworach niż te z manualnych.

Civic1.4i
19-07-15, 10:10
Domyśliłem się patrząc na rozstaw otworów siłownika. A moglibyście mnie nakierować jakoś? macie jakieś foty?

Civic1.4i
19-07-15, 13:02
Już ogarnąłem sytuację. Dzięki za pomoc. A dla potomnych to otworki faktycznie są i trzeba trochę się namachać żeby dopasować. Pozdrawiam.