Zobacz pełną wersję : listwa boczna jak umocowac ?
Witam niestety mam oderwana listwę boczna od tylnich drzwi większość spinek juz do niczego sie nie nadaje i tu mam pytanko ,jest może jakiś sposób żeby umocować ta listwę czy musze kupic nowe spinki .próbowałem listwę przykleić na kropelkę i super glu ale niestety nic nie pomogło jeśli można prosze o odpis .
Pozdrawiam
NatiSanelEG4
06-06-07, 17:05
Mi zdolny lakiernik nawalił tonę kleju ale to nie zdaje egzaminu gdyż po prostu się odkleja;/ radzę kupić spinki i zamontować fest... ja teraz będę sie bujała z odklejaniem tego badziewia i montowaniem na spinki... ale ciężko będzie bo mam ubabrane wszytko tym szuwaksem;/
w jednym miejscu ratowalem zderzak z tylu i na silikon przykleilem go do reszty dopoki nie pojade do lakiernika. jezdze 2 tygodnie i trzyma sie. silikon bezbarwny taki jak do lazienek:)
mi jak malowali listwy boczne to powiedzialem ze po malowaniu maja byc przymocowane na amen zeby zaden chu... mi ich nie mogl *****..c :) tak wiec mam zrobione wszystkie listwy klejem do szyb i sa 2 plusy z tego rozwiazania zadnych nawet minimalnych szpar miedzy listwa a blachami i wiem ze nikt mi tego nie sciagnie z auta
za minus moza uznac ze ja tez ich nie sciagne ale to na moja prosbe mam tak zamocowane bo wiem ze sciagac ich juz nie bede a w razie malowania kolejnego to niestety malowanie na aucie bedzie.
Witam! ja mam inny problem jak ściągnąć te listwy boczne mam coupe 97r. i mi drżą jak wstawiłem muzykę do auta. poradźcie mi co mam zrobić próbowałem ściągać to spinki się urywają. ???????
trzeba by wybebeszyc auto, i od srodka je powysuwac. scisniesz ja i wtedy da rade wypchnac.
a jako ciekawostke powiem, ze kiedys pytalem w aso ile kosztuje komplet spinek do listew bocznych (ale do Vgen) to wyszlo jakos niecale 200zl ;| takze nie radze uch wyrywac
taniej mozna kupic spinki w romixie