Zobacz pełn± wersję : Fotele i kanapa z MB6 w Ej9 (?)
Witam, na pewno kto¶ się kiedy¶ zastanawiał nad takim manewrem. Abstrahuję od tego czy te fotele się komu¶ podobaj± czy nie.. Mi jak najbardizej i zastanawiam się nad tym czy ich przełożenie do EJ9 jest możliwe bez zbędnych kombinacji. Zastanawiam się także nad samym sposobem wsiadania do tyłu i składania fotela. Jeżeli ktokolwiek o czym¶ takim słyszał albo ma co¶ do powiedzenia na ten temat to z chęci± przeczytam :)
Pozdrawiam.
Starstruck
25-01-12, 20:36
Z tego co wiem, to przednie fotele p&p, za¶ z kanap± to nie wiem, choć fizycznie nie powinna wej¶ć.
Ze wsiadaniem nie powinno byc problemu, bo chyba jest regulacja przód i k±t oparcia w MB więc nie ma tylko "magicznej" dzwigni ktor± złozy i przesunie fotel. Będziesz musiał robic to sam :p
Starstruck
25-01-12, 21:57
Ew. można przełożyć szyny do fotela pasażera ze swoich obecnych. Ja tak zrobiłem z fotelami z Del Sola - dałem do prawego szyny z EK3 :).
No wła¶nie szyny szynami ale ręczne "kręcenie korbk±" w jedn± i w drug± stronę żeby odsun±ć fotel chyba nie będzie zbyt fajnym rozwi±zaniem... :|