Zobacz pełną wersję : Gdzie znaleźć manuala do 3d w pdf PO POLSKU?
Znajomy kupił w Niemczech HC 3d ale nic nie kuma z niemieckiej instrukcji. Szukam dla niego polskiej instrukcji do 3d. Jestem mu to troche winien, bo to ja go namówiłem na hondę.
Miałem nawet taką polską instrukcję do swojej hondy ale dałem ją jak sprzedawałem auto następnemu właścicielowi.
Czy nie wiecie gdzie można znaleźć takiego POLSKIEGO manuala do 3d?
Robert
Zapodaj tematem w dziale od 3D tam chłopaki napewno cos mają.....
dział "Civic 92-00 & CRX delsol"
Mam skan całej książki o naprawie hondy civic (wszystkie modele od 4 do 7 generacji) z wydawnictwa WKŁ to moge Ci podesłać na maila. Jest tam sporo zaleceń i porad to możesz sobie poczytać i wydrukować (najlepiej wychodzi 1 strona na A5 bo na A4 się rozkwadracikowuje :) czyli pixele i kompresja dają się we znaki).
Afro,
czy byłbys uprzejmy przesłać mi instrukcje do 6gen na maila eldzel@wp.pl z góry dziekuje.pozdrawiam :hinczyk:
Siemanko
czy tez mogę prosic o pdfa na maila olo12@o2.pl? z gory dzieki i pozdrawiam
Afro,
był byś tak miły i mnie również przesłał na maila - michak80@op.pl. Z góry dziękuje.
pozdrawiam
Afro,
mi też bys mógł podrzucić?
rodi@rodicreations.com
z góry dzieki
ja też poproszę wildthingtch@poczta.fm
dzięki
ja też poprosze :D sivyzse@op.pl albo wrzuć na serwer jakiś zebyśmy mogli sobie ściągnąć
heh, chyba się dołączę ;) krzysztof.drozd@wp.pl lub jakiś serwer. Thx
Ja tę książkę mam w oryginale. Chodzi mi natomiast o manual w j. polskim, który był dodawany w ASO do samochodu civic 96-00.
Robert
poszukaj dobrze bo jest takowy :agent:
elo ja też bym prosił o manuala bo ku... nic nie kumam z tej niemieckiej instrukcji redgt@op.pl ;) ;)
screatchsite
08-06-07, 13:48
Ja również szukam manuala do 3d eg3 d13b2 jest ktos moze w posiadaniu w jezyku polskim.Pozdrawiam jak cos oto adresik mariusz_81@o2.pl z góry dzieki
To nie koncert zyczen!!!
Poszukajcie na forum bo byl link do tego!
LOCK