Zobacz pełną wersję : Łódź instalacja gazu
Witam zaproponowano mi nastepujace instalacje w EKO AUTO na rokicinskiej :
1) KME DIEGO G3 gwarancja 2 lata, 50tyś km (produkt polski)
cena: 2150,-
2) BRC SEQUENT 24.11 gwarancja 2 lata, bez limitu km. (produkt włoski)
cena: 2600,-'
co o tym sadzicie ? Moze ktos ma doswiadczenia z tymi instalacjami i tym zakladem ? Prosze o jakies rady :)
Instalacja ma byc w civ 1.4 90HP
Witam ja mam zalozona instalacje BRC zrobilem bezawaryjnie na niej ponad 50000 km wiec polecam ja jak najbardziej
Ja polecam Staga 300 plus chociaz teraz chyba juz bedzie stag 4 bo to kolejna nowsza generacja. Zakładałem na Strykowskiej w firmie TomGaz i jaki kolwiek majster spojrzy to twierdzi jednoznacznie że zrobione sensownie, bez zbednego druciarstwa, a auto nie zajękło mi nigdy na gazie i sprawuje się niezawodnie, ustawione tez jest ok bo różnicy w mocy praktycznie nie ma (przynajmniej nie odczówalna) więc szczerze polecam :)
a w jakich cenach zalozyliscie swoje instalacje ?
We wrześniu 2011 zakładałem opcję nr 2 właśnie w tej firmie. Cena jak widzę niewiele się zmieniła (było wcześniej taniej o 100 pln). Póki co jestem bardzo zadowolony, fachowa obsługa i zero problemów. Polecam.
Ja zakladalem w kwietniu 2009r. byla to instalka BRC i kosztowalo mnie to 2500pln. Dobrze mi ja skonfigurowali i do tego jeszcze tak zamontowali ze jej nie widac:cool:
oczywiscie jesli macie swoje polecane zaklady to rowniez piszcie :) to samo dotyczy sie innych instalacji, podawajcie odrazu ceny ;) z gory dzieki
Cena wyszła 2350 dokładnie z fakturą na założenie tyllko ;p
no dobra Pany dzieki za info , jak narazie sklonny jestem podjechac na tą pomorską bo kumpel w almerce tez ma od nich gaz i jest zadowolony wiec zobaczymy :)
Jeszcze jedno pytanie , robil ktos z was gaz na malowniczej ? Bo slyszalem ze sa tam 2 zaklady jeden *****isty a drugi omijać szerokim łukiem :) Ktos sie wypowie ?
pamietaj jeszcze o nagazie na 1Maja (chyba).
Nie sa najtansi za (stag4, wtryzki zetaN, butla w kole i schowany wlew) wyjdzie jakies 2600 gotowka (ceny na ich stronie, nie pamietam jakiej). Zakladalem u nich 3instalacje, szfagier jedna, mojej kobiety bracholtez, nikt jeszcze nawet zlego slowa nie powiedzial o tych insttalacjach.
Dodatkowo, po odbiorze autka dostaniesz cos ciekawego, wydruk z hamowni bo regulacje gazu wlasnie na hamowni robia...
Padło na gaz w WOJT-GAZie na Malowniczej :) KME DIEGO G3 za 2100zl z wlewem kolo wlewu benzynki :)