Zobacz pełną wersję : honda civic 98
Miesiąc temu kupiłam honde civic z 98. Jest piękna . Sprowadzona z Niemiec. Niebieski kolor jakby tęczowy. To moje pierwsze japońskie auto. Zawsze były niemieckie. Czy to możliwe by była fabrycznie obniżona? Jest tak niska że mam problemy z parkowaniem na chodnikach bo boję się że coś urwe. Wydaje mi się że dość sporopali. Raz w tygodniu muszę tankować za 130,- . 5 razy w tygodniu robię 50 km. Jak to jest przy silniku 1396,00 i 55,00kW ? Proszę o parę informacji.
Najprawdopodobniej nie jest obniżona, jeśli przesiadłaś się z jakiegoś wagona :bicie: może ci się wydawać, że jest za nisko :) W ostatnim zdaniu pytasz o spalanie? Różne w zależności od stylu jazdy, i na pewno większe w pierwszym miesiącu posiadania auta :agent:
Proponuję przejrzeć forum, tutaj jest naprawdę sporo informacji.
Pozdr.
spalanie na poziomie ponad 11l. na 100km napewno nie jest normalne dla tego silnika. No chyba, że kręcisz go nonstop do redline.
Takie spalanie to mam u siebie.
Co do niskiego zawieszenia, to nie wiemy na jak wysokie chodniki próbujesz się wedrzeć :), ale myślę, że raczej jest obniżona (ale nie fabrycznie, bo fabrycznie to tylko Rally były), najepiej jakbyś rzuciła fotke byłoby wszystko jasne.
Poczytaj o odmulaniu silnika bo łatwo dadać do Twoich 75koników 15. Zawsze coś.
proszę o poprawę tytułu wątku - obecny nie mówi zupełnie nic
Cairo, betti, Mam nadzieję że się nie obrazisz, że zawracam Ci głowę ale jestem nowa i nawet nie potrafię dobrze poruszać się po tych stronach. Jesteś w klubie już dosyć długo , więc może mi pomożesz bo boję się że źle wysłałam Ci wiadomości. Daj tylko znać że doszły, dzięki.