PDA

Zobacz pełną wersję : IMPULSATOR/HONDA CIVIC 1.4 97R

kris79n
01-06-07, 17:02
MAM WIELKA PROZBE.NAWALIM MI IMPULSATOR W HANI LUB KOSC INPULSATORA MUSZE ZNALESC TA CZESC.
bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi pomoze z dokladnymi wskazowkami gdzie to sie znajduje a jesli ktos mial by zdjecia do tego bylo by super.
wiem tyle ze znajduje sie to na skrzyni biegow.
szukalem ale nie znalazlem

z gory dzieki za pomoc

pozdrawiam

kris79n
01-06-07, 17:02
MAM WIELKA PROZBE.NAWALIM MI IMPULSATOR W HANI LUB KOSC INPULSATORA MUSZE ZNALESC TA CZESC.
bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi pomoze z dokladnymi wskazowkami gdzie to sie znajduje a jesli ktos mial by zdjecia do tego bylo by super.
wiem tyle ze znajduje sie to na skrzyni biegow.
szukalem ale nie znalazlem

z gory dzieki za pomoc

pozdrawiam

skolopendra
01-06-07, 18:12
na allegro za kilka dych powinien być
ps
masz problem z prędkościomierzem??

skolopendra
01-06-07, 18:12
na allegro za kilka dych powinien być
ps
masz problem z prędkościomierzem??

kris79n
01-06-07, 18:38
wlasnie do hondy niemoge znalesc ani na alegro w autogieldzie.
a druga sprawa to niemoge znalesc go w moim samochodzie,niemoge go zlokalozowac.
niemam problemow z predkosciomierzem raczej cos powazniejszego.
jechalem samochodem nagle predkosciomierz zaczol sie zachowywac jak obrotomioerz jechalem wtedy na gazie myslalem ze jest jakies zwarcie wiec wylaczylem silnik jak ponownie chcialem wlaczyc to koniec niedarady.
rozrusznik mieli ale samochod niezapala .ktos mi poradzil ze to kosc na impulsatorze.szukalem tego inpulsatora niemoglem znalesc.niby jest zamontowany na skrzyni biegow na 3 srobach na nim jest ta kosc.ponoc steruje on pompa paliwa cewka i czyms tam jeszcze z tym ze jak sprawdzalem iskra.
ponawiam prozbe jak by ktos mi dokladniej powiadzialjak zlokalozowac inpulsator w hondzie civic 97 r 1.4 bedewdzieczny

pozdrawiam

[ Dodano: Pon 04 Cze, 2007 ]
poawiam prozbe o pomoc.
jesli ktos mial doswiadzenie z tak usterka bede wdzieny za wskazowki.
wskazani gdzie jest ulokowany inpulsator i jak wyglaa w tm modelu i rozniku hondy
z gory dzieki

kris79n
01-06-07, 18:38
wlasnie do hondy niemoge znalesc ani na alegro w autogieldzie.
a druga sprawa to niemoge znalesc go w moim samochodzie,niemoge go zlokalozowac.
niemam problemow z predkosciomierzem raczej cos powazniejszego.
jechalem samochodem nagle predkosciomierz zaczol sie zachowywac jak obrotomioerz jechalem wtedy na gazie myslalem ze jest jakies zwarcie wiec wylaczylem silnik jak ponownie chcialem wlaczyc to koniec niedarady.
rozrusznik mieli ale samochod niezapala .ktos mi poradzil ze to kosc na impulsatorze.szukalem tego inpulsatora niemoglem znalesc.niby jest zamontowany na skrzyni biegow na 3 srobach na nim jest ta kosc.ponoc steruje on pompa paliwa cewka i czyms tam jeszcze z tym ze jak sprawdzalem iskra.
ponawiam prozbe jak by ktos mi dokladniej powiadzialjak zlokalozowac inpulsator w hondzie civic 97 r 1.4 bedewdzieczny

pozdrawiam

[ Dodano: Pon 04 Cze, 2007 ]
poawiam prozbe o pomoc.
jesli ktos mial doswiadzenie z tak usterka bede wdzieny za wskazowki.
wskazani gdzie jest ulokowany inpulsator i jak wyglaa w tm modelu i rozniku hondy
z gory dzieki