PDA

Zobacz pełną wersję : Infinity kappa 100.3se 10"

sQun49
29-05-07, 16:41
czy ten sub w zamknietej skrzyni dobrze zagra pod Carpowerem? wzmacniaczem chce obsluzyc przod oraz zmostkowac go pod suba[/list]

ParanojA
29-05-07, 22:16
A jakie są parametry tego głośnika i wzmaczniacza?

Chociaz jakbyś model podał. Litrarz skrzyni i inne takie potrzebne dane.

solonyone
03-06-07, 23:10
czy ten sub w zamknietej skrzyni dobrze zagra pod Carpowerem? wzmacniaczem chce obsluzyc przod oraz zmostkowac go pod suba[/list]

Powinien teoretycznie zagrać bardzo dobrze.

ParanojA
04-06-07, 19:37
teoria ma sie nijak do praktyki ;)

solonyone
05-06-07, 10:52
teoria ma sie nijak do praktyki ;)

jeśli chodzi o obudowę zamknietą to z reguły się pokrywa

ParanojA
05-06-07, 16:54
Ale chodzi mi raczej o załozenie typu: ... głosnik tej firmy dobrze zagra z wzmacniaczem tej marki......

Bez zadnych konkretów, nawet bez absolutnie zadnego załozenia w jakiej skrzyni ma grac.
No poza baknieciem ze w zamknietej.

Są skrzynie i są "skrzynie".

Nawet głupie zdawałoby się kabelki maja duze znaczenie.

Znam osobiście artystów co podpinają głośnik 12" pod radio, wkładają do kartonu i pod siedzenie :bicie:

solonyone
05-06-07, 20:08
Ale chodzi mi raczej o załozenie typu: ... głosnik tej firmy dobrze zagra z wzmacniaczem tej marki......

Bez zadnych konkretów, nawet bez absolutnie zadnego załozenia w jakiej skrzyni ma grac.
No poza baknieciem ze w zamknietej.

Są skrzynie i są "skrzynie".

Nawet głupie zdawałoby się kabelki maja duze znaczenie.

Znam osobiście artystów co podpinają głośnik 12" pod radio, wkładają do kartonu i pod siedzenie :bicie:

No ja wiem i sie zgadzam. Jeśli kierujemy sie mocą i parametrami które są prawdziwe (nie wyssane z palca) to w najgorszym przypadku zrobimy system który bedzie grał średnio ale poprawnie. Poza tym podana tutaj firma gwarantuje takie parametry.

rojass
05-06-07, 20:49
infinity to porządny sprzęt, natomiats wypadałoby żebyś napisał do czego ma słuzyć ten sub.Czy do nagłaśniania ulicy czy ma słuzyć Tobie jak solidny fundament basowy w aucie.
Jaki masz zestaw na przodzie, pod jakim wzmakiem, z jakimi kablami no i na koniec jakiej słuchasz muzyki.
Osobiście wolałbym chyba używke w dobrej cenie, na przykład Signat Ram3 Mark II ;)