Zobacz pełną wersję : Infinity kappa 100.3se 10"
czy ten sub w zamknietej skrzyni dobrze zagra pod Carpowerem? wzmacniaczem chce obsluzyc przod oraz zmostkowac go pod suba[/list]
A jakie są parametry tego głośnika i wzmaczniacza?
Chociaz jakbyś model podał. Litrarz skrzyni i inne takie potrzebne dane.
czy ten sub w zamknietej skrzyni dobrze zagra pod Carpowerem? wzmacniaczem chce obsluzyc przod oraz zmostkowac go pod suba[/list]
Powinien teoretycznie zagrać bardzo dobrze.
teoria ma sie nijak do praktyki ;)
teoria ma sie nijak do praktyki ;)
jeśli chodzi o obudowę zamknietą to z reguły się pokrywa
Ale chodzi mi raczej o załozenie typu: ... głosnik tej firmy dobrze zagra z wzmacniaczem tej marki......
Bez zadnych konkretów, nawet bez absolutnie zadnego załozenia w jakiej skrzyni ma grac.
No poza baknieciem ze w zamknietej.
Są skrzynie i są "skrzynie".
Nawet głupie zdawałoby się kabelki maja duze znaczenie.
Znam osobiście artystów co podpinają głośnik 12" pod radio, wkładają do kartonu i pod siedzenie :bicie:
Ale chodzi mi raczej o załozenie typu: ... głosnik tej firmy dobrze zagra z wzmacniaczem tej marki......
Bez zadnych konkretów, nawet bez absolutnie zadnego załozenia w jakiej skrzyni ma grac.
No poza baknieciem ze w zamknietej.
Są skrzynie i są "skrzynie".
Nawet głupie zdawałoby się kabelki maja duze znaczenie.
Znam osobiście artystów co podpinają głośnik 12" pod radio, wkładają do kartonu i pod siedzenie :bicie:
No ja wiem i sie zgadzam. Jeśli kierujemy sie mocą i parametrami które są prawdziwe (nie wyssane z palca) to w najgorszym przypadku zrobimy system który bedzie grał średnio ale poprawnie. Poza tym podana tutaj firma gwarantuje takie parametry.
infinity to porządny sprzęt, natomiats wypadałoby żebyś napisał do czego ma słuzyć ten sub.Czy do nagłaśniania ulicy czy ma słuzyć Tobie jak solidny fundament basowy w aucie.
Jaki masz zestaw na przodzie, pod jakim wzmakiem, z jakimi kablami no i na koniec jakiej słuchasz muzyki.
Osobiście wolałbym chyba używke w dobrej cenie, na przykład Signat Ram3 Mark II ;)