PDA

Zobacz pełną wersję : rhd- przełożenie kierownicy

the.ghost.dog
29-05-07, 10:49
czy przekladal ktos kierownice ze strony angielskiej na nasza w civicu? jesli tak to czy duzo bylo z tym roboty i mniej wiecej jaki koszt, jesli ktos ma to lista czesci potrzebnych do przerobki... moze ktos zna jakis warsztat ktory by to zrobil w poludniowo- zachodniej polsce ??? ; ) z gory dzieki...pozdrawiam

enzo
29-05-07, 15:38
chcesz z angielskiej wersji civica zrobic europejska ? dobrze zrozumialem ?

nawet jesli go kupiles za 100 funtów lepiej rozsprzedaj go na częsci a za zarobiona kase kup europejska wersje

anglik=europejczyk to nie tylko kolumna kierownicza ! a naprawde masa pracy łącznie z wspawaniem nowej przegrody silnika

Enzo

the.ghost.dog
05-06-07, 21:11
a jednak udało sie i chyba nawet niezle bo zamknalem sie w kwocie 5tys (przerobka) + 6tys za auto(civic aerodeck 1999 1.5 v-tec 114km)... i tak za 11 tys mam autko za które w polsce musialbym zaplacic jakies 15-18 tys... na czesci oferowali mi za niego 5000 tys, a jezdze tym autem od pol roku i wiem co mam(auto w pelni sprawne tylko lekko przymulone<katalizator>) to chyba jednak dobrze zrobilem ze nie poszedłem za twoja rada... pozdro

wunat
05-06-07, 22:17
pol roku?

the.ghost.dog
06-06-07, 12:48
dokładnie od grudnia bo kupiłem je w anglii, tam zarejestrowałem na siebie i robiłem jakies 80km dziennie a teraz po prostu nim przyjechałem i zostaję w polsce... chociaż mam jeszcze ubezpieczenie z UK, to jazda z kierą z prawej strony jest troche uciazliwa i ogranicza mozliwosci np. wyprzedzania...

wunat
06-06-07, 15:26
a posta z zapytaniem wyslales Wto 29 Maj, 2007 ?

the.ghost.dog
06-06-07, 15:35
jak widać...

wunat
06-06-07, 15:37
hmm to szybko sie ogarnales, myslalem ze wieksza rzezba z tego bedzie. a gdzie to robiles?

the.ghost.dog
06-06-07, 15:43
koło poznania, bo we wrocławiu i okolicach, nikogo chetnego na przerabianie japonczyka nie znalazlem...inna sprawa ze juz robil japonce(w tym hondy) i wie z czym to sie je...

karlo13
14-05-08, 10:54
Witam.A mógłbyś dać mi namiar na ten warsztat?Niedawno rozbiłem hanie VIgen na drzewie i zastanawiam się na zakupem anglika i żeby coś z tego zrobić do jazdy.Częsci mam ze starej także poniose tylko koszt roboćzny.A jaki był wogule koszt roboćzny?z góry dzięki.pzdr