PDA

Zobacz pełną wersję : Folia czarna obklejanie dachu

Leman69
03-01-12, 20:42
Witam wszystkich. Obklejał ktoś z was dach folią czarną np. matową bądź czarną z połyskiem dach w aucie jakie macie opinie i ile takie coś może w przybliżeniu kosztować. czekam na wasze opinie...:cool:

woPo
03-01-12, 22:08
wygoogluj sobie firmy co oklejają auta, weź do ręki takie coś co się zwie telefonem, wybierz na nim numer, połącz się tam i zadaj pytanie, jak je dobrze sformułujesz to Ci poprawnie odpowiedzą z podaniem ceny włącznie :)

arci1981
04-01-12, 13:41
Ja obklejałem latem w swoim Civicu. Użyłem do tego foli 3M czarny połysk. W dwie osoby bardzo łatwo się nakłada.

Leman69
04-01-12, 18:41
wygoogluj sobie firmy co oklejają auta, weź do ręki takie coś co się zwie telefonem, wybierz na nim numer, połącz się tam i zadaj pytanie, jak je dobrze sformułujesz to Ci poprawnie odpowiedzą z podaniem ceny włącznie :)

Mi chodziło o wasze opinie jak się taka folia spisuje bo może ktoś obklejał a nie udawanie mądrego:D

WhiteBoy
04-01-12, 22:00
Ja obklejałem sobie maskę i lotkę karbonem i jest wszystko ok . Ostatnio obklejałem najnowszego accorda biała perła dach w czarnym połysku , auto z szyberdachem i do pomocy 2 kolegów nie było łatwo . Ceny robocizny od 60zł za 1m z twoim materiałem

Leman69
04-01-12, 23:28
Dzięki za informację