Zobacz pełną wersję : lampy
Witam szukam lamp przednich do mb2 jakiś zamienników<moje zżółkły> depo lub stanley może jakieś inne jak są dostępne,może ktoś podpowiedzieć jakie kupić chodzi żeby były jak najlepszej jakości tj.wykonanie które lepiej świecą rozważę też soczewke.Może ktoś ma lewą europejkę do sprzedania.
u mnie tez jest jakas masakra z tymi lampami, musze je wymienić, nie wiecie moze gdzie dostane lampy stanleya? tylko nie wyskakujcie z aso, bo ceny wiadomo jakie
z tego co wiem to w przypadku angielek nie ma lamp produkcji Stanleya
to co tylko depo słyszałem że marna podróba
ja mam depo i nie narzekam
napisz coś więcej jak świecą i czy wykonanie tych lamp jest na jakimś wmiarę poziomie
W ej6, ej9 itd. fabrycznie macie stanleya i jest baaardzo w porządku. Jeśli znajdziecie valeo - fabrycznie w oplach, warto się zainteresować bo z jakim bym oplem nie miał do czynienia światła przekozak.
ja mam teraz depo, no ale są chyba zużyte skoro tak marnie świecą, więc nie mogę się wypowiedzieć o nówkach. Czemu taki fajnych lamp nie robią jak w 3D :/ Ciekawe jak te by świeciły http://moto.allegro.pl/honda-civic-97-99-reflektory-lampy-l-p-2-szt-kpl-i2000885190.html ale sugerując się ceną, to myślę, że nie ma co za wiele oczekiwać od nich...
Ja również po dzwonie mam nowe lampy DEPO. Nie słuchaj innych że to marna podróbka. Ja jestem z tych lamp bardzo zadowolony. Idealnie spasowały i teraz przy dobrych żarówkach w nocy bardzo dobrze widać. Ktoś może napisze że DEPO z czasem znowu zżółknie i będzie lipa, ale tak samo będzie z orginalną lampą. Więc jak nie lubisz wyrzucać na darmo pieniędzy to bierz i się nie zastanawiaj. No i przede wszystkim nowe lampy z czystym odbłyśnikiem ładnie się prezentują w naszym aucie. Jak chcesz to mogę podesłać Ci zdjęcia nowych i starych lamp jaka jest różnica. Pozdrawiam
Depo w przypadku angielek jest tandetną lampą. chrom wewnątrz jest tak słaby że sobie tego nie wyobrażacie.