maniekdoniu
23-12-11, 14:16
Witam mam problem a mianowicie chodzi o to ,że insalowalem do swojej hondu lampy clear black i zrobilem babola ponieważ przekladałem ze starych lamp tą czarną kostke do regulacji wysokości świateł i tam była taka długa śruba z gwintem która chyba właśnie do tego służyla. nie mogłem odkręcić tej zaślepki z lamp clear black w którą ta śruba powinna wejść i w środku zostać przykręcona do odbłyśnika aby móc regulować wyskokość. mój babol polega na tym ,że nie wiedziałem wcześniej iż jest to do sterowania światłami i uciełem tą śrube z gwintem. teraz chyba musze kupić całe nowe czarne kostki z tą śrubą. mam pare pytań
1 jak się te kostki nazywają? bo nie moge znalezć na allegro
2 czy u was tak samo było że ta śruba z zaślepką od nowych lamp nie chciala się odkręcić? kręciłem i nic poprostu kręci się wkółko
być może jest to jakas wada fabryczna nie chcialem tego na siłe robic żeby nic nie połamać ani nie uszkodzic odblyśnika jeżeli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to prosze o info dziękuje
1 jak się te kostki nazywają? bo nie moge znalezć na allegro
2 czy u was tak samo było że ta śruba z zaślepką od nowych lamp nie chciala się odkręcić? kręciłem i nic poprostu kręci się wkółko
być może jest to jakas wada fabryczna nie chcialem tego na siłe robic żeby nic nie połamać ani nie uszkodzic odblyśnika jeżeli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to prosze o info dziękuje