Zobacz pełną wersję : Głośniki pod radio Alipne cde9870r
Witam. Chcialbym poprosic abyście pomogli mi w wyborze glosnikow do przednich drzwi. Głosniki będą grały pod radiem Alpine cde9870r. Dodaje ze z tylu mam jakies smieszne boschmany. Glosniki ktore chce kupic maja miec srednice 16.
najlepiej jakbyś określił do ilu,,, ja polecam HERTZ, lub też JBL,, wszystko zalezy od zasobnosci portfela,, po drugie temat wałkowany milion razy wiec przeszukaj forum
do okołu 300 -350 zlotych.
PowerBassa weź - będziesz bardziej zadowolony niż z hertza z dolenj półki cenowej lub JBLa
polecam powerbass l6c no i maty :aloha:
NatiSanelEG4
24-05-07, 17:14
jak coś to mogę dać ci instrukcje jak krok po kroku (ze zdjęciami) zamontować 165 i maty i dystanse :)
to ja bym prosil o te instrukcje na superman2@o2.pl bo tez podobny temat mnie czeka niedlugo :)
http://allegro.pl/item198235789_jbl_cs_2165_165mm_promocja_cenowa_od _dealera_.html Poradzcie czy warto kupic te glosniki ?
Grochu_666
27-05-07, 09:54
jabym osobiscie nie polecal...cena moze i kuszaca ale jakosc za cena raczej nie idzie no i glosnik 2-drozny.....leopiej dolozyc i kupic zestaw odseparowany :)
zreszta sam pisales ze chcesz wydac 300-350 zl wiec nie patrz na takie przedzialy cenowe :)
http://allegro.pl/item198235789_jbl_cs_2165_165mm_promocja_cenowa_od _dealera_.html Poradzcie czy warto kupic te glosniki ?
Daj sobie spokój z coaxialami. Chyba że uszy masz na wysokości kostek albo ich wogóle nie masz. Tylko dwudrożne + zwrotnica i bedziesz bardzo zadowolony. Polecam te Powerbassy albo Sinus Live z jedwabną kopułką. Helix blue też podobno fajne.
Tweetery wal w trójkąty. A do basowych kup lub zrób sobie dystanse.
za ta cene rowniez polecam Pbass pytanie tylko czy to ma zagrac jakos pod wzmak czy normalnie pod radio. tak czy siak dozbieraj potem jeszcze 100 zl i wytłum drzwi zwyklymi app fakt ze to nie stinger ani dynamat ale zawsze efekt bedzie. i pamietaj zawsze system wysokie , średnie plus zwrotnice, bez wzgledu na cene niech bedzie osobno,
NatiSanelEG4, czesc mam taka prosbe jak mozesz to podeslij mi na ten adres kacperekxx@interia.pl schemacik ze zdjeciami jak zamontowac głosniki 165 w przednich drzwiach dzieki pozdro
NatiSanelEG4, czesc mam taka prosbe jak mozesz to podeslij mi na ten adres kacperekxx@interia.pl schemacik ze zdjeciami jak zamontowac głosniki 165 w przednich drzwiach dzieki pozdro
co to za filozofia jeśli chodzi o głośniki średnioniskotonowe to kupujesz dystens i wszystko skręcasz razem. Dydtansu nie da sie zamontować żle. Do tego prowadzisz kable najpierw do zwrotnicy którą przykręcasz tam gdzie nie wadzi i najlepiej pasuje. Potem kable przez gumowe rurki do środka kabiny i do radia. Nie polecam stosowania oryginalnego okablowania.