PDA

Zobacz pełną wersję : Lampa przednia Civic VI

ChriS
20-12-11, 16:45
Witam :)
Posypała mi się lampa przednia w civic VI HB 97r. , zamówiłem na allegro używany oryginał, lecz dostałem zamiennik depo. Koleś niby się pomylił i ma wysłać oryginał i mówi że z przodu jest napis Honda, a z tyłu valeo. To jest oryginał? czy jakiś typ?

embargo
20-12-11, 17:06
hatchbacki miały oryginalne lampy Valeo
coupe miały oryginalne lampy Stanley

Zamienniki Depo są kopią Valeo
Zamienniki TYC nie polecam bo oprócz niskiej ceny żadnych zalet słabo wykonane, i świecą gorzej niż lampy w maluchu .

ChriS
20-12-11, 17:09
Czyli dobre valeo mi wyśle, nie chce zamiennikiów:) o to mi chodziło, dzięki wielkie:)

ChriS
21-12-11, 19:23
Niestety po raz drugi dostałem złą lampę. Więc będzie zwrot gotówki. I chyba wybór padnie na jakiś zamiennik, jaki polecacie?
Depo wart jest uwagi ?

Lampa przednia
Honda Civic VI HB 3 d 97r.
Lewa, regulacja elektryczna

embargo
21-12-11, 19:55
lepiej kup używki najlepiej stanley

jarosi
21-12-11, 20:04
Polecam lampy Depo, u mnie świecą bardzo dobrze i są ładne. Trzeba tylko pamiętać o tym żeby śrubokrętem gwiazdką podkręcić wysokość świecenia i jest ok. Najlepiej kupić parę na lewą i prawą stronę, efekt bardzo zadowalający :)

ChriS
21-12-11, 22:29
Chciałem kupić uzywke, ale tak jak wczesniej napisałem po raz kolejny dostałem zła:/ wiec chyba lepiej juz kupić zamiennik. A jesli mam elektryczną regulacje, to po co kręcić tam?

augustflacha
22-12-11, 05:39
Chciałem kupić uzywke, ale tak jak wczesniej napisałem po raz kolejny dostałem zła:/ wiec chyba lepiej juz kupić zamiennik. A jesli mam elektryczną regulacje, to po co kręcić tam?

...wszystkie są elektryczne...to po co producent zamontował ustawianie???